Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4-5 günde değil de 48 saat arayla verseniz daha anlamlı olur sanki % kaç arttığı öğrenilir. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir bundan sonra hızlı hızlı yükselir
4-5 günde değil de 48 saat arayla verseniz daha anlamlı olur sanki % kaç arttığı öğrenilir. İnşallah sağlıklı bir hamileliktir bundan sonra hızlı hızlı yükselir
2 farklı doktorum 4 gün önerdi. Ama sizin dediğinizi de değerlendireceğim çok çok erken öğrendiğim bir gebelik Reglime 6 gün varken öğrendim 22.7 idi. Dün 55 olmuş. 2 gün sonra regl tarihim geliyor belki ondan kaynaklı düşük olabilir mi ki?
2 farklı doktorum 4 gün önerdi. Ama sizin dediğinizi de değerlendireceğim çok çok erken öğrendiğim bir gebelik Reglime 6 gün varken öğrendim 22.7 idi. Dün 55 olmuş. 2 gün sonra regl tarihim geliyor belki ondan kaynaklı düşük olabilir mi ki?
Canım herşey olabilir önemli olan artış işte inşallah normal bir gebeliktir dün 55 çıkmış yarın 110 civarı olması lazım o yüzden dedim ama sen bilirsin tabii doktorun öyle dediyse bişey diyemem