Beta 2700

Gulbahcem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
307
284
33
37
Merhaba kizlar
Bugün adetim 8 gün gecikmiş oluyor ilk defa böyle oldu normalde saati sekmez yine de düne kadar bekledim ve dayanamadım test yaptım silik çıktı gittim kan verdim 2700 çıktı çok heyecanlıyım yarın tekrar kan vereceğim inşallah değerim artmıştır tabiki yarın sonuç çok önemli ama doktora ne zaman gitmeliyim

bence yarın gidin kese gözükür :) beta artık önemli değil inşallah kalp atışını duyarsınız

Ooo bu kadar erken mi son adet tarihim 18 Aralık haftaya giderim diye düşünüyordum :)
24 gunde 1 mı adet oluyosun ? 8 gun gecıkme demıssın. o yuzden dedım. eger oyleyse kese 28 gunde 1 olanlardan 4 gun daha buyukmus gıbı cıkcak :) o yuzden gorunur yanı :) regl dongun 4 hafta degıl dıye :)

24 gunde 1 mı adet oluyosun ? 8 gun gecıkme demıssın. o yuzden dedım. eger oyleyse kese 28 gunde 1 olanlardan 4 gun daha buyukmus gıbı cıkcak :) o yuzden gorunur yanı :) regl dongun 4 hafta degıl dıye :)
Evet 25.gun adet oluyorum zaten beta çok yüksek geldi bana da :) yarın 2.ye kan vereceğim onun sonucuna göre ilerlerim diyordum doktora ne zaman gideceğimi bilemedim çok teşekkür ederim

Kızlar bende 17 sinde kan verdim beta 598 çıktı bugün bidaha isdediler betam 1433 çıktı iyi mi adete 20 gün gecikmistim birde benim gec döllenme 🤭🥰 artış iyimi

Evet 25.gun adet oluyorum zaten beta çok yüksek geldi bana da :) yarın 2.ye kan vereceğim onun sonucuna göre ilerlerim diyordum doktora ne zaman gideceğimi bilemedim çok teşekkür ederim
ya beta 2000 lerı gecınce genelde vajınal gorunur bana betan guzel geldı. 8 gun gecıkme dusun:) dollenmeden sonra 22 gun demek. hıc haftaları karıstırmasak tam cıkmıs bana cok normal geldı .hatta bak bı ornek atayım bu baya yaklasık degerlı.

Eklentiler

• 8bff708043261a6e56e3906d910c0f.webp
    8bff708043261a6e56e3906d910c0f.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 150
ya beta 2000 lerı gecınce genelde vajınal gorunur bana betan guzel geldı. 8 gun gecıkme dusun:) dollenmeden sonra 22 gun demek. hıc haftaları karıstırmasak tam cıkmıs bana cok normal geldı .hatta bak bı ornek atayım bu baya yaklasık degerlı.
Çok şükür ❤️ çok teşekkür ederim yarın muayene için gidemem ama akşam iş çıkışı hastanede kan veririm 2.ye. baştan bilseydim bugün giderdim izinliydim artık ptesi ye randevu ayarlarsam gidecegim ozaman görürüm inşallah minigimi 🤲🤲🤲 o kadar hassas ve zor işler ki olay hamile kalmakla bitmiyor Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Back
X