• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 2735 kese görülmedi lütfen cevap verin

Emcekarex

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
13
Kızlar betaya bakmadan önce vajinal ultrason yapıldı genç bir doktordu düşük oluyor bence değerin düşüyordur dış gebelik değil dedi
Yarın gel düştüyse seni acile sevk edeyim dedi
Bende hocam gözükmemiş olamaz mı kese yani o da bir ihtimal olabilir dedi . Sonra değer 2735 çıktı
6 Nisan 17
8 Nisan 318
15 Nisan 2735 artış normal değil mi
Sizce kese sonradan gözükür mu
Çok üzüldüm ağladım böyle birsey beklemiyordum . Devlet hastanesiydi makineleri mi eskiydi diyorum kese sonradan mu gözükecek diyorum bilmiyorum . Düşük olmadığı bence artık kesin bundan sonra iki ihtimal kalıyor ya sonradan gözükecek ya dış gebelik diye düşündüm bilmiyorum . Yaşayan duyan varsa yazsın lütfen

Bu arada 17 Mart regl tarihim dollenme erken oldu 28 martta

Beta 7500 ken anca görmüştüm stres yapmayın 2-3 güne daha net görülür

Merhaba, ben betada 2000i gördükten on gün sonra kese için gittim, sizin biraz erken olmuş muayene. İsterseniz kanı tekrarlayın 2 gün sonra ve doktora haftaya gidin.

Merhaba, ben betada 2000i gördükten on gün sonra kese için gittim, sizin biraz erken olmuş muayene. İsterseniz kanı tekrarlayın 2 gün sonra ve doktora haftaya gidin.
Teşekkür ederim inşallah sorun yoktur ben de öyle düşünmek istiyorum . Vajinal baktı karından bakmadı umarım zamanı vardır gözükmemistir

Teşekkür ederim inşallah sorun yoktur ben de öyle düşünmek istiyorum . Vajinal baktı karından bakmadı umarım zamanı vardır gözükmemistir
Karından bakması için çoook erken. İçinizi ferah tutun, stres en büyük sorun hamilelikte.

Herkese çok teşekkür ederim bugün özele gittim kese görüldü 4.8 mm dedi sanırım yanlış anlamadıysam karından göremedi zaten 2 hafta sonra kalp atışına bakacak hayırlısıyla inşallah onu da duyarız

çok erken. bazen iyi makine bile olsa karından bile çok zor görülüyor. stres yapmayın. sakin kalmaya çalışın.

çok erken. bazen iyi makine bile olsa karından bile çok zor görülüyor. stres yapmayın. sakin kalmaya çalışın.
Teşekkür ederim hem karından hem vajinal görüldü . Doktorun asistan daha yeni mezun olmasına bağlıyorum beni gereksiz strese soktu acile gondercem falan dedi bekle bile demedi . Bundan sonra yetkin biri değilse o kapıdan çıkıp gidicem

Teşekkür ederim hem karından hem vajinal görüldü . Doktorun asistan daha yeni mezun olmasına bağlıyorum beni gereksiz strese soktu acile gondercem falan dedi bekle bile demedi . Bundan sonra yetkin biri değilse o kapıdan çıkıp gidicem
Merhaba benim de bugün değerim 2700 çıktı ama vajinal ultrason da kese görünmedi devlet hastanesinde. Sonra keseyi görmüşsünüz sanırım kalp atışı vs duyuldu mu

Merhaba benim de bugün değerim 2700 çıktı ama vajinal ultrason da kese görünmedi devlet hastanesinde. Sonra keseyi görmüşsünüz sanırım kalp atışı vs duyuldu mu
Konu sahibi görmemiş ben cevap vermek istedim. 3000 den önce kese görülmez. Kese görüldükten sonra da hcgye bir daha bakılmaz bebek gözükene kadar beklenir. Kişiden kişiye değişir kalp atışı vs. 5. Hafta ortalarında genelde bebek ve yolk görünür. Kalp atışı 8-9. Haftalara kadar beklenir. En erken 6. Hafta ortalarında duyulur genelde. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Kalp atışı var bebeğimin bende farklı bir sorun var ama söyle ben zaten keseyi de bir gün sonra başka 2 hastanede baktırdım görmüşlerdi . Bazen cihazdan bazende bu konuda biraz bilgisiz kişilerden kaynaklı olabilir biraz daha bekleyip gidin . Devlet hastanesi cihazları hep eskiymiş doktorlar kendileri de söylüyor

Kalp atışı var bebeğimin bende farklı bir sorun var ama söyle ben zaten keseyi de bir gün sonra başka 2 hastanede baktırdım görmüşlerdi . Bazen cihazdan bazende bu konuda biraz bilgisiz kişilerden kaynaklı olabilir biraz daha bekleyip gidin . Devlet hastanesi cihazları hep eskiymiş doktorlar kendileri de söylüyor
Evet öyleymiş gerçekten

Benım sat 11 mart 17 nisanda doktor a gittim ve hamile olmadığımı söyledi alttan muayene ile sürekli ovulasyon testi yapıyordum evde 15 gün sürekli çift çizgi çıktı genelde böyle durumlar gebelikte olurmuş. Bende gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı. Sonra 7 mayıs a doktora randevu aldım ve rahim duvarının kalınlaştığını söyledi. Gebelik olabilir kan alalım bi dedi. Beta 248 çıktı 12 mayıs da tekrar gittim kese gördü tekrar kan aldı ve beta 2297 çıktı. Ben şehir merkezinde değilim doktor a da bugunki sonucu gösteremedim. Bu beta ile dış gebelik olur mu yada kese içinde bebek olmamak gibi. Bu arada adetim düzensizdi hep. Kasımdan beri 3 kez adet oldum. Sat a göre 2 aylık betaya göre 4 5 haftalık anlamadım gitti

Back
X