Beta 3.7

Merhaba öncelikle artışınız olmuş cok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik ile hetşey sorunsuz ilerler ❤️❤️
Şuan son durumunuz ne acaba güncel betanız kaç
Bügün itibariyle benim de regl 5 gün var.
Dün kan verdim beta 4 cıktı yükselir mi acaba heyecanla bekliyorum ümitlenmek de istemiyorum ilk gebeliğim 6+3 de düşükle sonuçlanmıştı
Bence yükselir yaniii çoğu kişide yükseliyor 😊

Hayır öyle değil, 5ten küçüktür değe verirlerse yükselmiyor ama ölçüm 3 gibi bir değer ölçüyorsa (kimyasal gebelik değilse) yükseliyor beta. Çünkü betayı ölçecek kadar yükselmiş ki değeri 3 çıkabiliyor
Yani negatif değerin 0 5 aralığında olmasının bir sebebi var sürekli 4 civarı alan insanlar kimyasal gebelik yaşıyor diye bir kaide yok. Bu hormonlar her zaman dip değerde duramaz. Önemli olan 2 gün arayla takip sevgiler🖤

Yani negatif değerin 0 5 aralığında olmasının bir sebebi var sürekli 4 civarı alan insanlar hamile değildir bu hormonlar her zaman dipte duracak 1 üstü olmayacak anlamına gelmez önemli olan 2 gün arayla takip sevgiler
hayır bu kızın yükselmiş mesela 3 olan değeri 10 olmuş siz ona da negatif demiştiniz ☺️ burda bu şekilde yükselen çok kişi var. normalde 0-5 arası negatif kabul ediliyor. Fakat dediğim gibi 3-4 gibi bir değer ölçüyorsa o değer artmış ki ölçülebiliyor ve gebeliğin daha en başı oluyor.
Labın hassas ölçümü 4 ise zaten 4ten düşük ibaresi oluyor ☺️ ayrıca beta canı sıkıldıkça yükselen bir değer değil

hayır bu kızın yükselmiş mesela 3 olan değeri 10 olmuş siz ona da negatif demiştiniz ☺️ burda bu şekilde yükselen çok kişi var. normalde 0-5 arası negatif kabul ediliyor. Fakat dediğim gibi 3-4 gibi bir değer ölçüyorsa o değer artmış ki ölçülebiliyor ve gebeliğin daha en başı oluyor.
Labın hassas ölçümü 4 ise zaten 4ten düşük ibaresi oluyor ☺️ ayrıca beta canı sıkıldıkça yükselen bir değer değil
Tabii değil ama gebe olmadığı halde 4 gelen 3 gelen 2 gelen tamamen aynıdır hepsi negatiftir. Bazı kişilerde yükselme seyri gebeliğe bağlı daha geç görse 10 la da öğrenebilir yine de siz 5 e kadar olanlara umut aşılamayın bence çünkü negatif kimyasal zannediliyor sevgilerr🖤

Kızlaaar dün betam 4 çıkmıştı bugün gün içindeki (şimdi) idrarla awox marka yaptım gözle görülür ikinci çizgi var
resimden bilmiyorum anlaşılıyor mu dpo 9 tahminimce beta 4 ve progesteron 26,1 değerlendirildiğinde pozitif midir acaba aşıtı heyecanlandım
Görsel 6-7. Dkk

Eklentiler

• 87D325B3-B4C3-4D24-85DF-593440E959E3.webp
    87D325B3-B4C3-4D24-85DF-593440E959E3.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_7866.webp
    IMG_7866.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7868.webp
    IMG_7868.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 56
Tabii değil ama gebe olmadığı halde 4 gelen 3 gelen 2 gelen tamamen aynıdır hepsi negatiftir. Bazı kişilerde yükselme seyri gebeliğe bağlı daha geç görse 10 la da öğrenebilir yine de siz 5 e kadar olanlara umut aşılamayın bence çünkü negatif kimyasal zannediliyor sevgilerr🖤
Bence siz bilmiyorsunuz diretiyorsunuz zira içe boşalma olmadan hamile kalır mıyım diye sormuşsunuz bilmiyorsanız zorlamayın 🤣🤣

Anlatıyorum anlamıyorsunuz da 🤣🤣 sizin içe boşalmadan hamilelik ihtimalim var mı dediğiniz yerde betası 3-4e yükselen hayde hayde gebe kalır hahshshsh

Bence siz bilmiyorsunuz diretiyorsunuz zira içe boşalma olmadan hamile kalır mıyım diye sormuşsunuz bilmiyorsanız zorlamayın 🤣🤣

Anlatıyorum anlamıyorsunuz da 🤣🤣 sizin içe boşalmadan hamilelik ihtimalim var mı dediğiniz yerde betası 3-4e yükselen hayde hayde gebe kalır hahshshsh
2024 ile 2026 arası bir şeyler öğrendim ama siz bilirsiniz pek fark etmez. Umarım isteyen herkes 4 çıkınca yükselir 🤡

Kızlar benimde bugün Dpo 7 de böyle çıktı yükselme ihtimali nedir genelde hep 0.9 filan çıkar max.

Eklentiler

• IMG_3640.webp
    IMG_3640.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar benimde bugün Dpo 7 de böyle çıktı yükselme ihtimali nedir genelde hep 0.9 filan çıkar max.
Şuanki sonuca gore negatif. Beta 0.9 ile1.6 arasında fark yok. Bu bir artış değildir. Ama cok erken yapmışsınız. Yükseledebilir yükselmeyedebilir. 12-14 günlerde yapsanız daha doğru sonuç olur

Merhaba öncelikle artışınız olmuş cok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik ile hetşey sorunsuz ilerler ❤️❤️
Şuan son durumunuz ne acaba güncel betanız kaç
Bügün itibariyle benim de regl 5 gün var.
Dün kan verdim beta 4 cıktı yükselir mi acaba heyecanla bekliyorum ümitlenmek de istemiyorum ilk gebeliğim 6+3 de düşükle sonuçlanmıştı
Merhaba tekrar beta vermedim en son 10.7 çıkmıştı üstünden 2 gün geçti aslında bugün verebilirim mytlaka haber veririm. Sizinde inşallah gönlünüze göre olur

Back
X