Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün emriyosuydu ? Bi tık düşük gibi ama önemli olan katlanması bu rakamlardan saglıklı ilerleyenleri gördümTransfer sonrası 13.gün beta 36 çok düşük dimi![]()
İnşallah sağlıkla ilerler. Mücizelerin sahibi RabbimDondurulmuş 5.ci gün embriyosuaraştırmalarıma göre düşük geldi aynı durumu yaşayan varmı diye merak ettim
Risk var mı evet var. Ama iyi olma ihtimali de oldukça yüksek. Şimdiden kötüyü çağırmayın iyi düşünün. İnşallah sağlıkla ilerlerTransfer sonrası 13.gün beta 36 çok düşük dimi![]()
Amin inşallahRisk var mı evet var. Ama iyi olma ihtimali de oldukça yüksek. Şimdiden kötüyü çağırmayın iyi düşünün. İnşallah sağlıkla ilerler![]()
İnşallah. Bu değerden daha düşük değerler katlanarak artıyor. Önemli olan artması.Amin inşallah![]()
Baya baktım ama hiç artanına denk gelmedim ya umarım artarİnşallah. Bu değerden daha düşük değerler katlanarak artıyor. Önemli olan artması.![]()
Benim bizzat tanıdığım var 11 le öğrenip şuan kızı doğmuş olanBaya baktım ama hiç artanına denk gelmedim ya umarım artar![]()
Benim de 12 gün 24 geldi cnmDondurulmuş 5.ci gün embriyosuaraştırmalarıma göre düşük geldi aynı durumu yaşayan varmı diye merak ettim
Sonra ne oldu benim 3. Gün embriyosu 12. Gün 20 geldi sizin kaçıncı gün embriyosuBenim de 12 gün 24 geldi cnm