• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9.günü sizce beta kaç

Minee3535

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
165
48
18
28
Merhaba herkese bu benim üçüncü transferim 6. Gün test yaptım silik çizgi gördüm dün ve bugünde yaptım sizce bugün betam kaçtır testte bu çizgiyi gördüğünüzde kaç gelmişti betanız?

Eklentiler

• 4053EC12-9497-4B30-A3B7-09AE14C01552.webp
    4053EC12-9497-4B30-A3B7-09AE14C01552.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
Değer kişiden kişiye değişir canım bende 8. Günde test yapmıştım bu şekilde hafif silik çıktı 9. Günde beta değerim 56.5 çıktı

Merhaba herkese bu benim üçüncü transferim 6. Gün test yaptım silik çizgi gördüm dün ve bugünde yaptım sizce bugün betam kaçtır testte bu çizgiyi gördüğünüzde kaç gelmişti betanız?
Ben bu şekilde 3300 beta öğrenmiştim adetimin 3.günü geçtiğinde. Allahım sağlıklı bir gebelik versin canım 🤲

Eklentiler

• IMG_3125.webp
    IMG_3125.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 42
En son ki testiniz çok belirgin. Ve giderek artmış duraksama yok gözüküyor. Kaç çıkar bilemem de yüksek çıkar gibi

En son ki testiniz çok belirgin. Ve giderek artmış duraksama yok gözüküyor. Kaç çıkar bilemem de yüksek çıkar gibi
Önceki transferimde kimyasal olmuştu o yüzden hep korkarak yapıyorum testleri ama bugünkü koyuluk umut verici gibi değil mi

Merhabalar benimde ilki kimyasal olmuştu şimdi de pozitif cok sukur. Sizin cok iyi anlıyorum bus efer bende böyle takip etmiştim. Ama koyuluk gayet iyi bence bu sefer kimyasal degil gibi hayırlısı olsun

Merhabalar benimde ilki kimyasal olmuştu şimdi de pozitif cok sukur. Sizin cok iyi anlıyorum bus efer bende böyle takip etmiştim. Ama koyuluk gayet iyi bence bu sefer kimyasal degil gibi hayırlısı olsun
Ay çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Merhaba bende 10. Gün test yaptım çok net çıktı 12. Gün kan verdim 228 çıktı en son 16. Günde 776 çıktı sonradan vermedım şimdi çıkar verin kan artık

Back
X