Verdim kan 2 kere geçen hafta Yoktu belirti canım ama tabi şu aralar varİki gğn sonra tekrar baktırın.. Hayırlı olsun
Belirti var mıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim kan 2 kere geçen hafta Yoktu belirti canım ama tabi şu aralar varİki gğn sonra tekrar baktırın.. Hayırlı olsun
Belirti var mıydı
Ee şimdi nasıl canım herşey yolunda miVerdim kan 2 kere geçen hafta Yoktu belirti canım ama tabi şu aralar var
Maalesef dış gebelik geçirdim iç kanama olduğu için ameliyat oldum ve sol tüpümü aldılar 4 gün olacak psikolojik olarak çok zor durumdayım sürekli burada yaşadıklarımı yaşanlara bakıyorumEe şimdi nasıl canım herşey yolunda mi
yazdıklarını yüzümde bir gülümsemeyle okuyordum bu mesajı görene kadar. senin adına üzülmek de istemiyorum çünkü unutma her ne geldiyse başımıza Allahtan geliyor güzel şeyler olmadan önce rabbim bizleri sınıyor ki daha güzelleri olsun ve gelen herşey kötü de olsa iyi de olsa rabbimden geliyor bunu kabul etmemiz gerekiyor bende 1 yıldır bebek için uğraşıyorum umarım psikoljik anlamda hemen toparlanırsın ve umarım en yakın zamanda rabbim bizleri bebek haberleriyle müjdelerMaalesef dış gebelik geçirdim iç kanama olduğu için ameliyat oldum ve sol tüpümü aldılar 4 gün olacak psikolojik olarak çok zor durumdayım sürekli burada yaşadıklarımı yaşanlara bakıyorum
Allah razı olsun inşallah hepimizi isteyen herkesin rabbim kalbinden geçeni verir ben çok zorlandım bir yandan ölüm korkusu sardı bir yandan şoka girdim ameliyattan çıktım herşeyin gerçekten başıma geldiğini anladım.Çok korkuyorum tekrar hamile kalamam yine çok uzun seneler sürer diye farklı şeyler hayal etmişken başa döndüm ama bu sefer daha zor bilmiyorum toparlıcam allahtan ümidimi kesmiyorum bir yanım sabret olacak diyor bir yanım korkuyor siz 1 senedir deniyorum demişsiniz herhangi bir sorun var mı detaylı araştırın doktora gidin baktırınyazdıklarını yüzümde bir gülümsemeyle okuyordum bu mesajı görene kadar. senin adına üzülmek de istemiyorum çünkü unutma her ne geldiyse başımıza Allahtan geliyor güzel şeyler olmadan önce rabbim bizleri sınıyor ki daha güzelleri olsun ve gelen herşey kötü de olsa iyi de olsa rabbimden geliyor bunu kabul etmemiz gerekiyor bende 1 yıldır bebek için uğraşıyorum umarım psikoljik anlamda hemen toparlanırsın ve umarım en yakın zamanda rabbim bizleri bebek haberleriyle müjdeler![]()
Kaç gün gecikince verdiniz kanıBen ilk öğrendiğimde beta 28 di kimyasal veya dış gebeliği göstermez beta değeri önemli olan düzenli artış sağlaması. Gönlünüzce olsun![]()
Tam adet olmam gereken tarihte vermiştimKaç gün gecikince verdiniz kanı
Anladım benimde adet gecikmesi 5 gün olunca merak ettim 67 küsur çıktı sevindim ama az geldi değer tekrar verdim kan iki gün sonra 76 çıktı dediler takip et iki günde bir gel kan ver dediler acilde yarındasi gün yani bugün adetimin 8. Günü ve yoğun sol kasık ağrısı dize vuran ayrıca kahverengi lekelenme oldu akşama doğru şuan ağrım çok hafif lekelenme takipteyim sabah ilk işim tekrar kan verip durumumu anlatmak olucak acilde. Sizin durumunuz nedir şuan?Tam adet olmam gereken tarihte vermiştim
Benim çocuğum 3 yaşında şuan inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişiniziAnladım benimde adet gecikmesi 5 gün olunca merak ettim 67 küsur çıktı sevindim ama az geldi değer tekrar verdim kan iki gün sonra 76 çıktı dediler takip et iki günde bir gel kan ver dediler acilde yarındasi gün yani bugün adetimin 8. Günü ve yoğun sol kasık ağrısı dize vuran ayrıca kahverengi lekelenme oldu akşama doğru şuan ağrım çok hafif lekelenme takipteyim sabah ilk işim tekrar kan verip durumumu anlatmak olucak acilde. Sizin durumunuz nedir şuan?
Aaa demek tarihe bakmadım cevap yazarken Allah analı babalı büyütsun bahtı güzel olsun.Benim çocuğum 3 yaşında şuan inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişinizi![]()
Amin çok teşekkür ederizAaa demek tarihe bakmadım cevap yazarken Allah analı babalı büyütsun bahtı güzel olsun.çok tşk ediyorum güzel duanız için Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı olsun
![]()
Ne yazık ki çok zor bir şey benim daha 18 19 gün oldu hiç böyle bu denli bir şey olduğunu bilmiyordum ömrümden ömür gitti derler ya aynen öyle benim ne yazık ki ameliyat ağrılarım da oluyor hayatıma hemen devam etmekte de zorlanıyorum 40 güne anca iyileşirmiş insanın o kadar canı sıkılıyor ki fiziksel ağrılar umrunda bile değil benim sol tüpümü aldılar ona mı üzüleyim o kadar ümitlenmiştim ona mı üzüleyim bilmiyorum ya çok zor siz nasıl dış gebelik geçirdiniz iğneyle mi sonlandırıldıİlk 2 sayfayı huzurla okumuştum ta ki dış gebeliği öğrenene kadar. Ocak ayında ben de dış gebelik geçirdim neler yaşadığımı bir Allah bilir bir de ben. Fizyolojik olarak acısı çok yok ama psikolojik olarak çok yıpratıcı umarım bir an önce huzurunuza kavuşursunuz. Benim bu dönemi atlatmam 4 ay sürdü 4 ay boyunca depresyon. Ama şuan iyiyim toparladım hatta korunmayı da bıraktık bu ay inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben de hamile kalmak istiyorum.
İğne ile sonlandı beta 400 iken kürtaj ve metotreksat oldum. Erken farkettim.Ne yazık ki çok zor bir şey benim daha 18 19 gün oldu hiç böyle bu denli bir şey olduğunu bilmiyordum ömrümden ömür gitti derler ya aynen öyle benim ne yazık ki ameliyat ağrılarım da oluyor hayatıma hemen devam etmekte de zorlanıyorum 40 güne anca iyileşirmiş insanın o kadar canı sıkılıyor ki fiziksel ağrılar umrunda bile değil benim sol tüpümü aldılar ona mı üzüleyim o kadar ümitlenmiştim ona mı üzüleyim bilmiyorum ya çok zor siz nasıl dış gebelik geçirdiniz iğneyle mi sonlandırıldı
Yaaa korkmayın en azından tüpünüz alınmamış o süreç inanın bana çok daha ağır benim beta 3234 dü çok güzel ilerliyordu o yüzden keseyi görmeye gittiğimde fark ettiler o gün zaten ağrıdan duramadım iç kanama geçiriyormuşum meğerse hayati riskim vardı yani Allah korusun ama inanın sizin ki daha iyi korku noktasında ben 10 dakikada ameliyata alındım o kadar korktum ki yani bence hiç moralimizi bozmayın korkmayın kendinize baktırın sonrasında denersiniz en azından ucuz atlatmışsınız iyi yanından düşünün ve pes etmeyin inşallah ikimizde gönlümüzden geçenleri yaşarızİğne ile sonlandı beta 400 iken kürtaj ve metotreksat oldum. Erken farkettim.
İnsanın içinde kalıyor o korku umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
İnşallahYaaa korkmayın en azından tüpünüz alınmamış o süreç inanın bana çok daha ağır benim beta 3234 dü çok güzel ilerliyordu o yüzden keseyi görmeye gittiğimde fark ettiler o gün zaten ağrıdan duramadım iç kanama geçiriyormuşum meğerse hayati riskim vardı yani Allah korusun ama inanın sizin ki daha iyi korku noktasında ben 10 dakikada ameliyata alındım o kadar korktum ki yani bence hiç moralimizi bozmayın korkmayın kendinize baktırın sonrasında denersiniz en azından ucuz atlatmışsınız iyi yanından düşünün ve pes etmeyin inşallah ikimizde gönlümüzden geçenleri yaşarız
Kesinlikle o korku yetiyor insana zaten ama umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayız ve güzel haberler alırızİğne ile sonlandı beta 400 iken kürtaj ve metotreksat oldum. Erken farkettim.
İnsanın içinde kalıyor o korku umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Olabilir ama adetiniz kaç gün geciktiKızlar selam bilmediğim için soruyorm şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederimadetim bazen 21 başlangıç bazen 24 başlangıç oluyor geçen ay 21.adet başlangıç 25 bitiş
Bütünlerde ara sıra mıgdem bulanıyor kasıklarıma kramp görüyor ve göğüs ağrım oluyor (meme ucu )
Sizde hamilelikle alakalı olabılır mı