Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebesiniz, tebrikler bu değere göre ama 2 günde bir kan verip değer 2 katı artıyor mu bakmalısınızBeta 5.1 çıkan var mı gebelik var mı lütfen bilgi verin![]()
İnşallah gebeyimdir. Çok teşekkür ederim cevapladığnız içinGebesiniz, tebrikler bu değere göre ama 2 günde bir kan verip değer 2 katı artıyor mu bakmalısınız
Rica ederim canımİnşallah gebeyimdir. Çok teşekkür ederim cevapladığnız için![]()
Tekrar yaptınız mı acaba gebemisinizBeta 5.1 çıkan var mı gebelik var mı lütfen bilgi verin![]()
Yok daha yapmadım eşim işten gelince tekrar acile gidicem kan vermeye beta yükselmiş mi dieTekrar yaptınız mı acaba gebemisiniz
Sizinde mi değer 5.1Tekrar yaptınız mı acaba gebemisiniz
5.56 çıkmıştı geçen hafta bu yaptım 314 çıktıSizinde mi değer 5.1
5.56 çıkmıştı geçen hafta bu yaptım 314 çıktı
Hm güzel değer gebelik var mı doktora gittiniz mi5.56 çıkmıştı geçen hafta bu yaptım 314 çıktı
Daha gitmedim. Bu yeni sonuc mu çok az yükselmiş ama yeniyseHm güzel değer gebelik var mı doktora gittiniz mibende acile gittim 6.58 çıktı
Evet az yükselmiş ama belki yükselirDaha gitmedim. Bu yeni sonuc mu çok az yükselmiş ama yeniyse
Su anda gebelik varsa da hicbir sey gorunmez bence bosuna gitmeyin. Beta 1500-2000 olmadan rahim icinde bir sey bulunmuyor cunku. Uzgunum ama bu degerlere gore siz kimyasal gebelik geciriyorsunuzEvet az yükselmiş ama belki yükselirkadın doğum doktoruna gidicem ultrasona girmeden belli olmucak
Bazı doktorlar 10 un altındaki değerleri gebelik olarak kabul etmiyor. Sonraki tahlil sonucunuzda düşük, bekleyip 2 gün sonra test yapmaktan başka yapılacak bir şey yok maalesef. İnşallah gönlünüzden geçen olurBeta 5.1 çıkan var mı gebelik var mı lütfen bilgi verin![]()
Amin inşallahBazı doktorlar 10 un altındaki değerleri gebelik olarak kabul etmiyor. Sonraki tahlil sonucunuzda düşük, bekleyip 2 gün sonra test yapmaktan başka yapılacak bir şey yok maalesef. İnşallah gönlünüzden geçen olur![]()
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederimSu anda gebelik varsa da hicbir sey gorunmez bence bosuna gitmeyin. Beta 1500-2000 olmadan rahim icinde bir sey bulunmuyor cunku. Uzgunum ama bu degerlere gore siz kimyasal gebelik geciriyorsunuz
Bugün test yaptırdım 5 çıktı ne olurku buBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim![]()
Merhaba sizinde sınır çıkmış kime doktora göre hamilesiniz kimine göre değil 2gün sonra tekrar kan verin 2 kat artıyorsa gebesinizdir.Bugün test yaptırdım 5 çıktı ne olurku bu
Merhaba benim beta düşmüş 3.92 ye hamile değilimİsallah