Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şöyle bi durumda var erken gebelik testi yaptım yeni hala varla yok arası silik çizgi çıkıyo o neden kaynaklı acaba sonuçta değer düşük çıkmaması lazım değil mi testte
Şöyle bi durumda var erken gebelik testi yaptım yeni hala varla yok arası silik çizgi çıkıyo o neden kaynaklı acaba sonuçta değer düşük çıkmaması lazım değil mi testte
Tamam işte değeriniz sıfırlanınca o çizgi tamamen gidecek. Yaşadığınız durum kimyasal gebelik.
Bende yaşamıştım zaten değeriniz düşmüş, 2. yaptırdığnzda da artma olmamış. Yakın zaman da adet olacaksnz ve değer sıfırlanacak
Tamam işte değeriniz sıfırlanınca o çizgi tamamen gidecek. Yaşadığınız durum kimyasal gebelik.
Bende yaşamıştım zaten değeriniz düşmüş, 2. yaptırdığnzda da artma olmamış. Yakın zaman da adet olacaksnz ve değer sıfırlanacak
Banada erken menepoz denmişti 3 sene önce çocuğun olmaz dediler imkansız dediler geçen test yaptım işte çift çizgiyi görünce okadar sevindim ki bide değer yükselince oldu galiba ama malesef kimyasal gebelik