- 18 Ekim 2022
- 93
- 21
- 8
- 37
- Konu Sahibi Ugurum3819
-
6 değerle öğrenip yükselen kişileri okumuştum pozitif düşünün stres yapmayın inşallah yükselirMerhabalar. Bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vermedi doktorum, bi tane yumurtam fazla gelişmiş kist olmasın diye iğne vermedi. normalde dün adet günümdü, olmadım. Bayram gireceği için araya bugün doktora gittim yine. Test istedi. Kanda beta 5,77 çıktı. Yine arada bir değer yani. Ne var ne yok diyebiliriz dedi. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi dedim. Belki adet döngün değişti bilemezsin çok yeni gebelik olabilir. Pazartesi tekrar baktır dedi ama benim umudum yok.Adet olacak gibi hissediyorum. Niye böyle oluyor yaa? Böyle olup değeri yükselen var mı bana umut olacak birileri
umarım yükselir :) bugün 4. gün her seferinde adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum hala gelen bişey yok. yarın adet olmazsam tekrar kan vermeye gideceğim bakalım6 değerle öğrenip yükselen kişileri okumuştum pozitif düşünün stres yapmayın inşallah yükselir
Ayy inşallah olmassınız da değeriniz yükselmiştirumarım yükselir :) bugün 4. gün her seferinde adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum hala gelen bişey yok. yarın adet olmazsam tekrar kan vermeye gideceğim bakalım
inşallaaaaaah :)) bu belirsizlik çok zor gerçektenAyy inşallah olmassınız da değeriniz yükselmiştir
Kesinlikle öyle ya her aşamasında ayrı bir emek varinşallaaaaaah :)) bu belirsizlik çok zor gerçekten
bugün beta 16,71 çıktı :) nasıl sizce?Kesinlikle öyle ya her aşamasında ayrı bir emek var
Ya daha çok yenii minik bebişbugün beta 16,71 çıktı :) nasıl sizce?
teşekkür ederim :) inşallah.. şu an olumlu düşünmeye baya bi ihtiyacım varYa daha çok yenii minik bebişbence güzel inşallah sağlıklı bir şekilde artar
yaa ne güzel :) şu an hamile misinizBen her yere yaziyorum, 9’la ogrendin ben
Hayir, cok sukur degilimyaa ne güzel :) şu an hamile misiniz
ay maşallah inşallah o günleri görürüz biz de :) ben tedirginim adetimin 5. günü gecikti ama değer düşük gibi geldi. ama yükselişi iyi değil mi? doktor da olumsuz düşünme dediHayir, cok sukur degilimama 9 beta’li 6 yasina geldi yanimda oturuyor su an
Canm bende yeni hamileyim benim de ümidim yoktu belirtilerim adet belirtimle aynıydı 5 üstü gebelik normalde artış takip et bakalım inşallah güzel ilerlerumarım yükselir :) bugün 4. gün her seferinde adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum hala gelen bişey yok. yarın adet olmazsam tekrar kan vermeye gideceğim bakalım
Klomen kullandıgımda benim döngüm baya uzamıştıay maşallah inşallah o günleri görürüz biz de :) ben tedirginim adetimin 5. günü gecikti ama değer düşük gibi geldi. ama yükselişi iyi değil mi? doktor da olumsuz düşünme dedi
inşallah bakalım bugün tekrar bakıldı 16,71 çıktı doktor olumsuz düşünme bekleyelim dedi bakalım işteCanm bende yeni hamileyim benim de ümidim yoktu belirtilerim adet belirtimle aynıydı 5 üstü gebelik normalde artış takip et bakalım inşallah güzel ilerler
Evet onemli olan yukselisi zatenay maşallah inşallah o günleri görürüz biz de :) ben tedirginim adetimin 5. günü gecikti ama değer düşük gibi geldi. ama yükselişi iyi değil mi? doktor da olumsuz düşünme dedi
Cok iyi canm e katından fazla artış oldu geç döllenme olmuş belliinşallah bakalım bugün tekrar bakıldı 16,71 çıktı doktor olumsuz düşünme bekleyelim dedi bakalım işte
2 katına cıkmışCok iyi canm e katından fazla artış oldu geç döllenme olmuş belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?