• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Sizi cok iyi anlıyorum ben 3 haftalikti öğrendiğimde ve hemen özele gittim fakat maalesef cok kötü tavırlı bir doktor 2 haftamı rezil etmisti ondan sonra da hep korkuyla geçirdim haftalarimi izmirdemisiniz bilmiyorum ama cok iyi iki doktor sayesinde sıkı takiple oğluma kavuştum miyom bebeğimle ters büyüdüğü icin şanslıydim ben. 37.haftanin ilk gunu doğdu ama hic kuvozde kalmadi gelişimi de cok iyi oldu simdi super zeka maşallah . Size tek tavsiyem cok iyi doktor bulmanız ama iyilikten kastım sabırlı ve size güven veren bir doktor, yani soguk,yuzeysel cevaplar veren, kotu ihtimalleri duvar gibi yuzunuze söyleyen doktorlar bu surecte cok yipratiyor gerisi Allahin takdiri kendinizi yıpratmanin faydası olmuyor maalesef sizin icin dua edeceğim.❤️
merhaba miyomunuz ne kadardı önemli bir yerde miydi?

Merhabalar. 20 nisanda kan verdim beta hcg değerim 413 çıktı 22 nisanda 539 bugün ise 743 çıktı . Ama adet tarihim normalde bugündü bugün olmam lazımdı sizce bu yüzden mi sonuçlar yavaş yükseliyor? Doktorum düşük olacak dedi büyük ihtimalle ama bence değerler normal yükseliyor ve adet günüm daha bugündü. Bilginiz varsa

Merhabalar. 20 nisanda kan verdim beta hcg değerim 413 çıktı 22 nisanda 539 bugün ise 743 çıktı . Ama adet tarihim normalde bugündü bugün olmam lazımdı sizce bu yüzden mi sonuçlar yavaş yükseliyor? Doktorum düşük olacak dedi büyük ihtimalle ama bence değerler normal yükseliyor ve adet günüm daha bugündü. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz lütfen
Evet artış az ama artmış düşmemiş iki gün sonra kan ver bence sağlıklı gebelik olacak

Back
X