beta 54 ama idrarda çıkmıyor

elosul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
25
14
3
31
kızlar pazar günü kan verdim beta 54 çıktı havalara uçtuk (beta verirken regl olmama 3 gün vardı ama yumurtlama döneminde denediğimiz için şüphe üz. yaptırmıştım) bugün regl günüm normalde. Hep günü gününe olurum, olmadım henüz deliricem heyecandan. idrar testi yapıp duruyorum sürekli idrarda çıkmıyor neden olabilir? İdrarda ne zaman çıkar ????
son adet günü:13 haziran
yumurtlama :26 haziran

beta once kana karisir idrara daha snra gecer. kanda cikmis idrarin bi onemi yok aslinda 2 gun snra tekrar kanda baktir idrar icinde sabah ilk idrarla dene

kızlar pazar günü kan verdim beta 54 çıktı havalara uçtuk (beta verirken regl olmama 3 gün vardı ama yumurtlama döneminde denediğimiz için şüphe üz. yaptırmıştım) bugün regl günüm normalde. Hep günü gününe olurum, olmadım henüz deliricem heyecandan. idrar testi yapıp duruyorum sürekli idrarda çıkmıyor neden olabilir? İdrarda ne zaman çıkar ????
son adet günü:13 haziran
yumurtlama :26 haziran
Benimde sat:10 Haziran yumurtlama :33 Haziran ben adete 5 gün kala test yaptım silik çıktı kan verdim 16,50 değerim sonra 37 oldu bugün tekrar verdim bekliyorum sonucu gebelik testiniz bozuk olabilir mi önemli olan kan sonucunuz

Benimde sat:10 Haziran yumurtlama :33 Haziran ben adete 5 gün kala test yaptım silik çıktı kan verdim 16,50 değerim sonra 37 oldu bugün tekrar verdim bekliyorum sonucu gebelik testiniz bozuk olabilir mi önemli olan kan sonucunuz
23 olacaktı yanlış olmuş☺️

evet canim bugun tekrar beta yaptirdim 178 cikti baya artmis

Idrar testleri hassasiyeti farklı oluyor. Burda birini görmüştüm, beta 1000'lerdeymiş daha yeni silik çıkmış.

Marka kaynaklıdır. Laboquick kaset test HCG 5 i bile algiliyor

Back
X