- 18 Mart 2025
- 13
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi sevdacicegi58
Arkadaşlar merhaba beta 5500 kese göründü 5. Haftadaymışız ancak bebek ne zaman görülür bu durum normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim içime su serptinizÇok normal bebek için henüz erken beta daha fazla yükselmeli, hafta olarakta sekizinci dokuzuncu haftaya kadar yolu var bebiş için, merak etme, sağlıcakla gelişir inşallah
Çok teşekkür ederimNormal 6. Haftadan sonra görülüyor bazılarında 7. Haftada
Çok normal karından mı baktı bende de sadece keseyi görmeyi bekleriz dedi bu haftada iki hafta sonra da kalp atışı allahın izniyle korkma iyidir oArkadaşlar merhaba beta 5500 kese göründü 5. Haftadaymışız ancak bebek ne zaman görülür bu durum normal mi?
Evet karından baktı teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok normal karından mı baktı bende de sadece keseyi görmeyi bekleriz dedi bu haftada iki hafta sonra da kalp atışı allahın izniyle korkma iyidir o
Amin inşallah Allah razı olsun içimi ferahlattığınız için Rabbim evladınıza da sağlık sihat versin inşallah bende bu güzel duyguları yaşarım teşekkür ederim çok rahatladımAllahın izniyle bebeği de görürsün kucağına da alırsın sağlıkla inşallah. Benim de kese görünmüştü büyümüştü ve bebeği görmemiştik işk başta, 7 haftada filandık hatta galiba. Doktor dsmişti ki kese bu kadar büyükken bebeği görürüz normalde ama biraz daha bekleyelim. Tabi gel de bekle o sırada boş gebelik mi filan diye düşünüyosun ister istemez. Ama sonraa çok şükür bebişi gördük, sonra kalp atışını duyduk, cinsiyetti oydu buydu derken iki ay önce şükürler olsun kucağıma aldım hiç korkma dua et bekle![]()
Kendini çok fazla yorma bence yavaş yavaş dinlene dinlene yap işlerini de yapamıyorsan da dursun senden ve bebişten önemli değil sonuçtaO kadar çok heyecanla bekliyoruz ki inan vakit geçmiyor hep olumsuz düşünceler bugün duşakabini temizledim en fazla 5 dk sonra bir belim ağrıdı bir iki dk sürmüştür belki çok korktum dedim ya bişey olursa var mı böyle temizlik yapıp pişman olan ya da neye dikkat edelim
Aslında pek bişey yapmıyorum böyle ufak tefek ama insan hep tedirgin oluyor kontrol 1 ay sonraKendini çok fazla yorma bence yavaş yavaş dinlene dinlene yap işlerini de yapamıyorsan da dursun senden ve bebişten önemli değil sonuçta![]()