Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz düşük inşallah geç tutunmadır yükselir. 26 da birde verin. İlaçları bırakmayın sakın. İnşallah tutunurMerhabalar 12 nisanda transfer oldum.22 nisanda 58 beta geldi. 24 nisanda 74 geldi. Bu şekilde ilerleyip sağlıklı gebeliği olanlar var mıdırrrr
Aynı yerde mi verdinizYardımınıza ihtiyacım var
İnşallah çok korkuyorumBiraz düşük inşallah geç tutunmadır yükselir. 26 da birde verin. İlaçları bırakmayın sakın. İnşallah tutunur![]()
Evett aynı hastanede verdimAynı yerde mi verdiniz
çok çok düşük değil sınıra da yakın ilaçlarla toparlar umarımİnşallah çok korkuyorum![]()
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Evett aynı hastanede verdim
Böyle olup yükselen var mı acaba
Korkma inşallah seninledir. Sağ Salim kucağına alırsınİnşallah çok korkuyorum![]()
Dün tekrar gidip beta baktırdım.97 geldi. Doktorum 24 saatte daha iyi bir artış gösterdiğini söyledi. Bazen geç tutunma olabiliyormuş. Değerler yavaş yükselip hızlanabiliyormuş sonradan. Yarın tekrar gidip kan vereceğim umarım artmıştır.Korkma inşallah seninledir. Sağ Salim kucağına alırsın![]()
Aynen geç tutmayla alakalı oluyormuş bu durum. İnşallah canım. Hangi şehirdesin. Farklı hastanede de verebilirsin bazen fark eder belkiDün tekrar gidip beta baktırdım.97 geldi. Doktorum 24 saatte daha iyi bir artış gösterdiğini söyledi. Bazen geç tutunma olabiliyormuş. Değerler yavaş yükselip hızlanabiliyormuş sonradan. Yarın tekrar gidip kan vereceğim umarım artmıştır.
İstanbuldayım. Hep aynı lab olsun diyorlar ya bilmiyorum o yüzden Yarın inşallah hayırlı haberlerAynen geç tutmayla alakalı oluyormuş bu durum. İnşallah canım. Hangi şehirdesin. Farklı hastanede de verebilirsin bazen fark eder belki
Naptınız sonucunuz iyidir inşallahİstanbuldayım. Hep aynı lab olsun diyorlar ya bilmiyorum o yüzden Yarın inşallah hayırlı haberler
270 e yükseldi değerim 1 hafta önce test yapıldı.2 gün sonra keseyi göreceğiz inşallahNaptınız sonucunuz iyidir inşallah
Ayy çok şükür270 e yükseldi değerim 1 hafta önce test yapıldı.2 gün sonra keseyi göreceğiz inşallahgeç tutunma olmuş o yüzden başta yavaş yükselmiş. Son artışla sağlıklı gebelik gibi duruyor dediler
Amiinn çok teşekkür ederim çok heyecanlıyımAyy çok şükürçok sevindim. Sağlıcakla gelsin
Amin inşallahAmiinn çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım
Beklemesi çok zor bir süreç
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Elimden geldiğince çok dikkat ediyorum. Çok teşekkür ederimAmin inşallahbu süreçte havuç suyu için yumurta yiyin avakado yiyin ceviz badem yiyin
hiç ağır kaldırmayın yükseğe uzanmayın uzun süre sıcak duş almayın. Biraz dikkat edin gerisi Allah’a kalmış inşallah kucağınıza alırsınız
![]()