Hayırlı olsun her şey yolunda giderse 1-2 haftaya kese kalp atışı için çağırır doktorunuzEvet gecikti test yapmıştım çift çizgiydi ama emin olamadım kan vermiştim 1 hafta gecikti adetim
Hamilesiniz. Değerin iyi olup olmamasını şuan bilemeyiz. 2 gün sonra yine kan verin artış olursa sağlıklı ilerliyor diyebiliriz. Doktor randevusu alın 2 gün sonraya o detaylı bilgi versin sizeDeğer iyi mi peki hamile miyim yani
Canım hayırlı olsun hamilesin o zamanAdetin gecikti mi canım ayrıca kadın doğuma gittin mi
Çok teşekkür ederimmmmCanım hayırlı olsun hamilesin o zaman
Hayırlı olsun canım hamilesin, belirtilerin var mıydıBeta değerim 634 kızlar hamile miyim
Çok teşekkür ederim evet sağlık ocağındaki doktor da hamilesin dedi Çok ŞükürHayırlı olsun canım hamilesin, belirtilerin var mıydı
İnşallah sağlıklıdır bana da dua eder misin bende kan verdim yarın çıkacakmış sonuçÇok teşekkür ederim evet sağlık ocağındaki doktor da hamilesin dedi Çok ŞükürBen zaten bebek istiyordum o yüzden hep belirtileri gözümde ister istemez büyütüp yaşıyordum bu ay gerçekten ümidim yoktu gerçek bir süpriz oldu belirti olarak miğde bulantım oldu geçen haftalarda birde adetim hep gününden 2 gün erken gelirdi gelmeyince şüphelendim beyaz akıntım çok oldu zaten artık 5. Gün olunca hemen test yaptım pozitif Şükür ama dün inanılmaz bir kasık ağrım vardı kramplarım vardı o da yerleşme aşamasında oluyormuş İnşallah bir problem yoktur bugün 13.00 de doktora gideceğiz İnşallah sağlıklıdır
İnşallah sağlıklıdır teşekkür ederimİnşallah sağlıklıdır bana da dua eder misin bende kan verdim yarın çıkacakmış sonuçkaç çıktı beta
Tez zamanda aminİnşallah sağlıklıdır teşekkür ederimTabikide dualarım seninle ve tüm isteyen anne adaylarıyla şu mübarek aylarda İnşallah hayırlı haberler alırsın çok mutlu olursun buraya mutlu mutlu yazarsın Beta 634 çıktı benim
İnşallah çok teşekkür ederimTez zamanda aminçok iyi rabbim kucağına almayo da nasip eylesin
canım sen e nabızını kontrol et bence bugünde çıkabilir sonucunİnşallah sağlıklıdır bana da dua eder misin bende kan verdim yarın çıkacakmış sonuçkaç çıktı beta
Baktım gözükmüyor şuandacanım sen e nabızını kontrol et bence bugünde çıkabilir sonucun
Sonucunda beni etiketler misin merak ettimBaktım gözükmüyor şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?