- 14 Mart 2021
- 192
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayirlisiiiii
-
vajinal 1500-2000 arasında görünüyor.. karından 3000-4000 civarı görünüyor sanırım..Kızlar adetimden 1 gün önce betam 67 çıktı yarın tekrar gidicem kan vermeye kaç olması lazım ? Bir de beta kaç olunca keseyi görmeye gideyim . Cuma günü de kadın doğuma gitmeyi düşünüyodum aslında ama göremiceksem gitmenin bi anlamı var mı
Peki ben ortalama kaç gün sonra görürüm sizce ultrasyondavajinal 1500-2000 arasında görünüyor.. karından 3000-4000 civarı görünüyor sanırım..
Yarın sağlık ocağına kan vericem inşallah kaç olması lazım ortalama değerinKan değeriniz iki katı artmalı kese 6. haftadan sonra görülür ben 6+1 de hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum
en az 110 civarlarında bir sonuç çıkması lazım, kan testinizi aynı hastanede ve aynı saatte yaptırınYarın sağlık ocağına kan vericem inşallah kaç olması lazım ortalama değerin
İlk acilde yaptırdım yarın sağlık ocağında yaptırıcaktım sorun olur mu acabaen az 110 civarlarında bir sonuç çıkması lazım, kan testinizi aynı hastanede ve aynı saatte yaptırın
farklı hastanelerde yapıldığı zaman sonuçlar yanıltıcı olabiliyor.İlk acilde yaptırdım yarın sağlık ocağında yaptırıcaktım sorun olur mu acaba
67 ciktiginda nzmn verdiniz ?Peki ben ortalama kaç gün sonra görürüm sizce ultrasyonda
Dün verdin daha adet günümden 1 gün önceydi dün67 ciktiginda nzmn verdiniz ?
Ben 6 nisan da ogrendim 21 nisan da 4+6 haftalikken keseyi gordum..
Yarın ver cnm tekrardan 120-130 civarları cıkması lazım yani düzenli artarsa 14,15 haziran civarı vajinal görünür kesen .. ama hiç belli olmaz mesela benim değerim 13,88 di 2 gün sonra 60 larda çıktı hep 2 kattan fazla arttı..Dün verdin daha adet günümden 1 gün önceydi dün
Yarın vericem inşallah dua edin nolurYarın ver cnm tekrardan 120-130 civarları cıkması lazım yani düzenli artarsa 14,15 haziran civarı vajinal görünür kesen .. ama hiç belli olmaz mesela benim değerim 13,88 di 2 gün sonra 60 larda çıktı hep 2 kattan fazla arttı..
İnşallah yükselmiştir cnm .. haber ver mutlaka :)Yarın vericem inşallah dua edin nolur
Sağlık ocağına gittin gebelik takibi için 4 tüp kan aldılar nedenini biliyo musunuz acaba ? Yarın çıkıcakmış sonuçlarİnşallah yükselmiştir cnm .. haber ver mutlaka :)
Sağlık ocağına gittim bugün 4 tüp kan aldılar sonuçlar yarınmış nedenini biliyo musunuzen az 110 civarlarında bir sonuç çıkması lazım, kan testinizi aynı hastanede ve aynı saatte yaptırın
Hiçbir bilgim yok belki yapılması gereken testler vardır gebelik halinde onun için almışlardır, geçenlerde gebeliğimi bildirmek için gittiğimde benden de aldılar.Sağlık ocağına gittim bugün 4 tüp kan aldılar sonuçlar yarınmış nedenini biliyo musunuz
Kan değerlerine bakılcak cnm bende de alındı ben özelde yaptırdım baya ücretliydi iyiki sağlık ocağına gitmişsin..Sağlık ocağına gittin gebelik takibi için 4 tüp kan aldılar nedenini biliyo musunuz acaba ? Yarın çıkıcakmış sonuçlar
Ne kadar ödediniz acaba? Ben takip için gittim hemen aldılar bilmiyodumKan değerlerine bakılcak cnm bende de alındı ben özelde yaptırdım baya ücretliydi iyiki sağlık ocağına gitmişsin..
Hıı herkesten alınıyo o zamanHiçbir bilgim yok belki yapılması gereken testler vardır gebelik halinde onun için almışlardır, geçenlerde gebeliğimi bildirmek için gittiğimde benden de aldılar.
evet kan değerlerine bakılır vitaminlerine gerekirse ilaç kullanmanı isterler canım, birde eğer kullanmıyorsan bir folik asite başla ve multivitamin kullanHıı herkesten alınıyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?