Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide 2 kattan fazla artardi degerim doktorlar ikizdir dediler kesin ama deil tek bebek belki erken dollenme olabilirBeta değerim 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken benim 7 kat artmış. Regl tarihine 3 gün var daha. Böyle bir durum yaşayan var mi? Sebebi ne olabilir?
İlk gebeliğimde yaşamıştım 7 katı değildi benim ama 5 kat falan artmıştı. Gebelik önden gidiyor demişti doktorum ve hamileliğm boyunca hep öyle oldu bebeğin gelişimi haftasına göre hep önden gitti sonuç 4.750 gram tosun gbi bir erkek bebekBeta değerim 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken benim 7 kat artmış. Regl tarihine 3 gün var daha. Böyle bir durum yaşayan var mi? Sebebi ne olabilir?
Sizinki de mi erken döllenme olmuş peki?Benimkide 2 kattan fazla artardi degerim doktorlar ikizdir dediler kesin ama deil tek bebek belki erken dollenme olabilir
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahİlk gebeliğimde yaşamıştım 7 katı değildi benim ama 5 kat falan artmıştı. Gebelik önden gidiyor demişti doktorum ve hamileliğm boyunca hep öyle oldu bebeğin gelişimi haftasına göre hep önden gitti sonuç 4.750 gram tosun gbi bir erkek bebek![]()
Doğal yollardan hamile kaldım 2 gün sonra kontrole gideceğim çok merak ediyorumçoğul gebelik olabilir. doğal yollardan mı gebe kaldınız yoksa tedaviyle mi?
bana çoğul gebelik gibi geldi :) hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallahDoğal yollardan hamile kaldım 2 gün sonra kontrole gideceğim çok merak ediyorum![]()
İnşallah allah sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah yaz buraya doktora gidinceMaşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺
Dış gebelik olunca da mu böyle oluyor?Cogul gebelik olabilir, dis gebelik olabilir, veya tamamen normalde olabilir.
Tamam yazacağım amin teşekkür ederimİnşallah allah sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah yaz buraya doktora gidince![]()
İnşallah aminbana çoğul gebelik gibi geldi :) hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bilmiyorum olabilir mi3üz 4üz olabilir mi![]()
Bana adetliyken hamile kalmissin dediler sonrasinda adetin hemen bitisinde yani 6mayisda bitti 9mayida hamile kalmisim denildi ondan olabilir dedilerSizinki de mi erken döllenme olmuş peki?
Masallah allahim nazarlardan saklasin beslenmeniz nasildi bugun doktora gittim 19 haftamdayim bebegin kilosu 339grm dedi biraz az dedi ama morelim bozulmasin diye nirmal dedi sonunda boyuda 21 cm dediİlk gebeliğimde yaşamıştım 7 katı değildi benim ama 5 kat falan artmıştı. Gebelik önden gidiyor demişti doktorum ve hamileliğm boyunca hep öyle oldu bebeğin gelişimi haftasına göre hep önden gitti sonuç 4.750 gram tosun gbi bir erkek bebek![]()
Öncelikle teşekkür ederimMasallah allahim nazarlardan saklasin beslenmeniz nasildi bugun doktora gittim 19 haftamdayim bebegin kilosu 339grm dedi biraz az dedi ama morelim bozulmasin diye nirmal dedi sonunda boyuda 21 cm dedi
Amin insallah cnm cok tsk ederim kasari yerim bende baya ama muzu pek yemedim midem almiyo diye ama onada baslarim yakinda kilomuda aldim gayet normal sdkilde 5kilo aldim yolun yarisindayim daha sagligi yerinde şükürler olsun rabbime en onemlisi o zaten bide anne karninda emdigini gormek insana bi deyisik duygu veriyo qcaba yeterice yiyomu diye o minik agziyla bi emmesi vardi dunyalara bedeldiÖncelikle teşekkür ederimbeslenme ilk 5 ay normaldi günde üç öğün yemeğimi yerdim öyle canım bişeyler falan da istemezdi ama 5. Aydan sonra iştahım çok açıldı 1 saate acıkıyodum sürekli bişeyler yiyodum düşün hamileliğimin son 4 ayında 17 kilo aldım kaşar peyniri muz cok fazla tüketmiştim doğumdan sonra öğrenmiştim muz ve kaşar peynirinin bebeğe kilo aldırdığını. Ama bence kilo çok önemli değil sağlıklı olsunlar yeter kafana takmamaya çalış proteinli sağlıklı şeylerle beslen zaten daha yeni yeni kilo almaya başlayacak bebek te sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
![]()
Anladım. Ben adetim bittikten 1 hafta sonra ilk kez korunmadan birlikte olduk. 10 gün içinde gün aşırı devam ettik ve hamile kaldım. Galiba benim ki erken olmuyor o zamanBana adetliyken hamile kalmissin dediler sonrasinda adetin hemen bitisinde yani 6mayisda bitti 9mayida hamile kalmisim denildi ondan olabilir dediler