- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Mol gebelikte olabilirBeta değerim 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken benim 7 kat artmış. Regl tarihine 3 gün var daha. Böyle bir durum yaşayan var mi? Sebebi ne olabilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mol gebelikte olabilirBeta değerim 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken benim 7 kat artmış. Regl tarihine 3 gün var daha. Böyle bir durum yaşayan var mi? Sebebi ne olabilir?
Olabilir belki sizinki cogul gebelikdir meraklandim bende simdi ben adet bitiminde fusumu aldim ertesi gunu iliskiye girdim ondan 2 gun sonrada girmisdim daha iliski olmamisdi 1 ayda sadece 2 iliskiyle gelen kizim benim allahim sizede en guzel duyguyu nasip eylesin cokca duygu olcak sizinki galibaAnladım. Ben adetim bittikten 1 hafta sonra ilk kez korunmadan birlikte olduk. 10 gün içinde gün aşırı devam ettik ve hamile kaldım. Galiba benim ki erken olmuyor o zaman
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah analı babalı büyütsünOlabilir belki sizinki cogul gebelikdir meraklandim bende simdi ben adet bitiminde fusumu aldim ertesi gunu iliskiye girdim ondan 2 gun sonrada girmisdim daha iliski olmamisdi 1 ayda sadece 2 iliskiyle gelen kizim benim allahim sizede en guzel duyguyu nasip eylesin cokca duygu olcak sizinki galibainanin herseye degiyo ekranda gordugunuz anda o minicik agziyla emiyoya yediklerinizi oan dunyalar sanki sizin oluyo rabbim herkeze nasip eylesin boyle bi duygu
![]()
Başka be belirtileri var? Ben şuan 5. Hafta içerisine girdim kasık ağrısı oldu geçtiğimiz bir Hafta boyunca ve 11 gündür ishalim ishalin hormonlardan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü adet olmaya bir kaç gün kala da ishal oluyorum adet olunca duruyor.Mol gebelikte olabilir
Doktorlar kendi sözlerini çürütüyorlar o zaman hani adetin 14. Günü yumurtlama oluyordu demekki rabbim ol deyince oluyormuşBana adetliyken hamile kalmissin dediler sonrasinda adetin hemen bitisinde yani 6mayisda bitti 9mayida hamile kalmisim denildi ondan olabilir dediler
Oye bi bise yok bence bende kanitiyim adetime 1 hafta oncesidede orendim hamile oldugumu .Doktorlar kendi sözlerini çürütüyorlar o zaman hani adetin 14. Günü yumurtlama oluyordu demekki rabbim ol deyince oluyormuşhamileysen sağlıkla kucağına al doğum yaptıysan sağlıcakla büyüt ins.Allah canım bebegini
![]()
Az önce takvimini göremedim canım o zaman dualarına talibim ins Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin en güzel duyguyu yaşıyorsun şuan rabbim gönlüne göre versin senindeOye bi bise yok bence bende kanitiyim adetime 1 hafta oncesidede orendim hamile oldugumu .
Tsklr cnm benm daha doguma var insallah seney subat annesiyim![]()
Amin insallah rabbim herkeze versin herkez anne olma duygusunu tadsin cok guzel bi duyguymus allahim evlat sahibi olmak icin hergun aglayan goz yaslarinizi sevinç göz yaslarina cevirsin insallahAz önce takvimini göremedim canım o zaman dualarına talibim ins Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin en güzel duyguyu yaşıyorsun şuan rabbim gönlüne göre versin seninde![]()
Aynen öyle çok farklı bi duygu Allah isteyen dileyen herkeze yaşatsın inşallahhhhAmin insallah cnm cok tsk ederim kasari yerim bende baya ama muzu pek yemedim midem almiyo diye ama onada baslarim yakinda kilomuda aldim gayet normal sdkilde 5kilo aldim yolun yarisindayim daha sagligi yerinde şükürler olsun rabbime en onemlisi o zaten bide anne karninda emdigini gormek insana bi deyisik duygu veriyo qcaba yeterice yiyomu diye o minik agziyla bi emmesi vardi dunyalara bedeldi![]()
Allah razı olsun herkes için yürekten amin diyorum ve seni yüreğinden öpuyorum güzel insan çok tşk ederimAmin insallah rabbim herkeze versin herkez anne olma duygusunu tadsin cok guzel bi duyguymus allahim evlat sahibi olmak icin hergun aglayan goz yaslarinizi sevinç göz yaslarina cevirsin insallah![]()
Mol de HCG yüksek olur,normalin üstünde hamilelik belirtileri yaşanır bı de kese üzüm şekline benzer ultrasonda anlaşılır cnmBaşka be belirtileri var? Ben şuan 5. Hafta içerisine girdim kasık ağrısı oldu geçtiğimiz bir Hafta boyunca ve 11 gündür ishalim ishalin hormonlardan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü adet olmaya bir kaç gün kala da ishal oluyorum adet olunca duruyor.
Cumartesi günü doktor keseye bakacak o zaman belli olur mu ?Mol de HCG yüksek olur,normalin üstünde hamilelik belirtileri yaşanır bı de kese üzüm şekline benzer ultrasonda anlaşılır cnm
Cumartesi günü doktor keseye bakacak o zaman belli olur mu ?
47 den 350 ye yükselmiş. Sonuçlar açıklanmadan 100 çıkarsa iyi diyebiliriz demişti adetime 4 gün vardı testi yaptırdığımda 350 çıktıdeğerin kaçtı kaç oldu
Olur cnmCumartesi günü doktor keseye bakacak o zaman belli olur mu ?
Olur canm normal benimde 8 9 kat artmıstı . Endise etmeBeta değerim 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken benim 7 kat artmış. Regl tarihine 3 gün var daha. Böyle bir durum yaşayan var mi? Sebebi ne olabilir?
Hey maşallahİlk gebeliğimde yaşamıştım 7 katı değildi benim ama 5 kat falan artmıştı. Gebelik önden gidiyor demişti doktorum ve hamileliğm boyunca hep öyle oldu bebeğin gelişimi haftasına göre hep önden gitti sonuç 4.750 gram tosun gbi bir erkek bebek![]()