Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı hamilesiniz 5 haftalıkKızlar son adet tarihim 27 Şubat
5 haftalık hamile oluyorsun ne olacak başka hayırlı olsun :)![]()
Bugün özele gidicem bakalım kalbi atiyor mu diye daha gidemedimBayağı hamilesiniz 5 haftalık
Kız şöyle olsaydım keşke evhamliligimdan ölecem ben nöbetçi dr arardım duymak için hshshshBugün özele gidicem bakalım kalbi atiyor mu diye daha gidemedim
Benim 2. Olcak canım kaza kurşunu bebiş gelcekKız şöyle olsaydım keşke evhamliligimdan ölecem ben nöbetçi dr arardım duymak için hshshsh
Özele gidicem bakalım canım onlarin makinaları daha iyi oluyo inşallah duyulurHayırlı olsun. 5 haftaysa kalp atışını duymazsınız ama
Bilemiyorum olabilir alttan muayene ile duyulur belkiÖzele gidicem bakalım canım onlarin makinaları daha iyi oluyo inşallah duyulur
Daha kalp atışı görülmez, vajinal muayene ile kese belki görülür belki görülmez daha çok küçükKızlar son adet tarihim 27 Şubat
Aynen canım kese gözüktü nohut kadar daha kalp atışı için 15 gün sonra dediBen özele gidiyorum dediğiniz gibi cihazlar daha iyi ama kalp atışı 5 haftalıkken olusmuyor. 5 haftalıkken henuz embriyo bile yok yolk sac halinde. 6. haftadan itibaren kalp atışını fiziksel olarak görebilir, 7. Haftada net olarak duyabilirsiniz.
Ben gittim canım kese gözüktü nohut kadar daha 15 gün sonra gel dediKız şöyle olsaydım keşke evhamliligimdan ölecem ben nöbetçi dr arardım duymak için hshshsh