Bnmde bugün ilişkide leke gibi oldu SAT 16 mayıs kan fln vermedim ama testte yapmadım senin bildiğin pozitif çıkmış 2 gün sonra tekrar test ver benceilişkiden sonra kan geldi test yaptırdım beta hcg 8,53 çıktı son bat tarihim 18 Mayıs böyle olup yükselen varmı
Test yaptım evde onda çıkmadıBnmde bugün ilişkide leke gibi oldu SAT 16 mayıs kan fln vermedim ama testte yapmadım senin bildiğin pozitif çıkmış 2 gün sonra tekrar test ver bence
Kaç gün gecikti adet?ilişkiden sonra kan geldi test yaptırdım beta hcg 8,53 çıktı son bat tarihim 18 Mayıs böyle olup yükselen varmı
Bu kadar düşük beta evde çıkmaz zatenTest yaptım evde onda çıkmadı
Daha gecikmemiş 28 günde bir oluyorsa regle 4 gün varKaç gün gecikti adet?
Daha 10 gün var geçilmesi içinKaç gün gecikti adet?
Regl olmadan önce bu değeri aldıysa değeri yükselir diyebiliriz ama regl gecikince bu değeri görüyorsa pek artış olmaz kimyasal oluyor genelde.( Düzensiz yumurtlama yoksa)Daha gecikmemiş 28 günde bir oluyorsa regle 4 gün var
Bugün adetinizin 25. Günü. 35 günde bir mi oluyorsunuz yani? Erken yumurtlama olmuş demek ki böyle bir sonuç olduğuna göre. Muhtemel adet tarihi daha erken olacaktı değer 8 çıkmış. Yükselebilir. İlişkiye girmeyin kanama olabilir riskliDaha 10 gün var geçilmesi için
İki gün sonra tekrardan test yaptır en net o şekilde öğrenirsinilişkiden sonra kan geldi test yaptırdım beta hcg 8,53 çıktı son bat tarihim 18 Mayıs böyle olup yükselen varmı