Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun evet normal. Bende ilk gebeliğimi adete 5 gün kala 17 beta ile öğrenmiştim. Gözünüz aydınmerhaba kızlarregl günüme daha 8 gün varken erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. inanmayıp farklı iki marka daha yaptım onlar da aynı şekildeydi. Ertesi günü test verdim kan testi. beta 37.1 çıktı. Şuan daha regl günüme 6 gün var.. beta değeri normal mi sizce ?
çok teşekkür ederimHayırlı olsun evet normal. Bende ilk gebeliğimi adete 5 gün kala 17 beta ile öğrenmiştim. Gözünüz aydın![]()
öncelikle tebrik ederim umarım çok güzel bir hamilelik yaşar ve sağlıkla doğumunu görürsünüzmerhaba kızlarregl günüme daha 8 gün varken erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. inanmayıp farklı iki marka daha yaptım onlar da aynı şekildeydi. Ertesi günü test verdim kan testi. beta 37.1 çıktı. Şuan daha regl günüme 6 gün var.. beta değeri normal mi sizce ?
teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinöncelikle tebrik ederim umarım çok güzel bir hamilelik yaşar ve sağlıkla doğumunu görürsünüzmerak ettiğim şey şu nasıl 8 gün öncesinde öğrendiniz belirtileriniz mi vardı yoksa merak ettiğiniz için mi test yaptınız
![]()
Ay ne kadar güzelteşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinaslında şöyle oldu ovulasyon testi yapıyordum ve bir türlü pik göremedim 26sında yapmaya başladım 2 hazirana kadar pik göremedim. uygulamalar yumurtlama gününü hep 26-30 arası gösteriyordu. bu sefer erken yumurtlama olduğunu düşündüm 26sından önce yani.. bir his geldi ve yapayim bir test dedim hiç beklemiyordum. silik çizgi çıktı 2 tane daha yaptım inanamadım onlarda aynı çıktı ovulasyon testinde de o gün piki gördüm kopkoyuydu çizgi
birbirini destekledi yani. O şekilde biraz şans biraz his diyelim
![]()
evet LH hormonu da pik yapıyormuş hamilelikteAy ne kadar güzelpeki ovulasyon testi de hamileliği gösteriyor muymuş bunu ilk defa duydum
Bunu öğrendiğim iyi olduevet LH hormonu da pik yapıyormuş hamilelikte![]()
bu gün oldu belirti sadece sol kasığımda ara ara kramp olduBunu öğrendiğim iyi olduhiç belirti var mı belirti ??
![]()
Hayırlı olsun tekrardan. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbu gün oldu belirti sadece sol kasığımda ara ara kramp oldubir de göğüslerim de şişkinlik var
teşekkür ederimHayırlı olsun tekrardan. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
5 haziran da 37.1 çıkmıştı 8 haziran da 229 çıktı.. bu artış normal midir pekiHayırlı olsun evet normal. Bende ilk gebeliğimi adete 5 gün kala 17 beta ile öğrenmiştim. Gözünüz aydın![]()
Evet normal, ilk haftalarda artış fazla oluyor demişti doktorum. Artışın az olması daha riskliymiş5 haziran da 37.1 çıkmıştı 8 haziran da 229 çıktı.. bu artış normal midir peki
Çok güzel artmış, sağlıkla gelsin.5 haziran da 37.1 çıkmıştı 8 haziran da 229 çıktı.. bu artış normal midir peki
çok teşekkür ederim biraz rahatladı içim.. cuma günü ilk kontrole gideceğim ama nasıl sabredeceğim bilmiyorum mol gebelik,ikiz gebelik falan okudum kafam bulandı iyiceEvet normal, ilk haftalarda artış fazla oluyor demişti doktorum. Artışın az olması daha riskliymiş
çok teşekkür ederim amin inşallah fazla artış korkuttu ama bakalımÇok güzel artmış, sağlıkla gelsin.
Yok yok kötü düşünmeyin öyle şeyler aklınıza getirmeyin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız cuma günüçok teşekkür ederim biraz rahatladı içim.. cuma günü ilk kontrole gideceğim ama nasıl sabredeceğim bilmiyorum mol gebelik,ikiz gebelik falan okudum kafam bulandı iyice