Beta 802.40 kaç haftalık arkadaşlar? Dr iki gün sonra ultrasonda bakacağız dedi sizce görebilir miyi

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Arkadaşlar 4 gün önce 126 idi beta değerim ayın 8 inde bugün 802.40 sizce nasıl artışı ve bebeğimi görebilir miyim ultrasonda iki gün sonra?

Beta artisi super birazcik fazla bile. Ultrasonda gormek icin bayramin bitisini bekle.Sen kimyasla gebelik gecirmistin sanirim bu gebelikten once??
Arkadaşlar 4 gün önce 126 idi beta değerim ayın 8 inde bugün 802.40 sizce nasıl artışı ve bebeğimi görebilir miyim ultrasonda iki gün sonra?

Beta artisi super birazcik fazla bile. Ultrasonda gormek icin bayramin bitisini bekle.Sen kimyasla gebelik gecirmistin sanirim bu gebelikten once??
Evet canım benim iki tane kimyasal gebelik geçirdim çarşamba günü gel dedi doktor bayramdan sonrayi bekleyemem ki heyecandan kalbim çıkacak :)

Evet canım benim iki tane kimyasal gebelik geçirdim çarşamba günü gel dedi doktor bayramdan sonrayi bekleyemem ki heyecandan kalbim çıkacak :)
kimyasal gebelikler ard ardami oldu ve bu normal gebeligin ne kimyasaldan ne kadar sonra oldu??

Hmm ne guzel Rabbims aglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin :) benimde agustosta kimyasal gebeligim var
Gülüm kimyasal gebeliklerim 3 ay içinde oldu ikisi de bebeğimi kaybettim12 gün sonra hamile kalmışım

Hmm ne guzel Rabbims aglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin :) benimde agustosta kimyasal gebeligim var
Rabbim sana da nasip etsin kardeşim ben hala riskli dönemi atlatmadım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah üzülme nasıl bi acı olduğunu en iyi ben biliyorum korunma sakın Rabbim hiç ummadığın anda nasip eder inşallah

İnsAllah cnm. Benim 3 dusugumdu zaten genetik testlerimi yaptirdim onlarinda sonucunu bekliyorum :)

İnsAllah cnm. Benim 3 dusugumdu zaten genetik testlerimi yaptirdim onlarinda sonucunu bekliyorum :)
Dualarim seninle Rabbim yardımcın olsun benim ablamda iki bebeğini kaybetti benim gibi şuan aynı şekilde o da hamile ve ikimizde korkuyoruz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Cnm her zaman Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin. Ben uzulmuyormuyum uzuluyorum hamile kalinca korkmuyomuyum korkuyorm. Ama herseyde bi hayir vardir diyip Rabbimin mucisesini bekliyorum :)
Dualarim seninle Rabbim yardımcın olsun benim ablamda iki bebeğini kaybetti benim gibi şuan aynı şekilde o da hamile ve ikimizde korkuyoruz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…