• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 860.11

• Konu Sahibi Konu Sahibi dkdh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5+1 de kese görünmüştü ama kalp atışı için haftaya gideceğim görünür sizin de inşallah
Sagolun gözünüz aydın benimde kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yaklaşık 40 gündür adet olmadım. Bugün adet düzensizliği var diye doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Kan verdin beta 860 çıktı. Büyük ihtimalle hamilesin dedi, daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
İki gün sonra tekrar kan vereceğim, kist gibi bir şey bekliyordum ben..
Tekrar regl olmadan nasıl yumurtlama oldu acaba gözünüz aydın :) mucize resmen :KK37:

Tekrar regl olmadan nasıl yumurtlama oldu acaba gözünüz aydın :) mucize resmen :KK37:
Aynen ben de hiç beklemiyordum. Muayene esnadında doktor yumurtanda çatlamış zaten demişti. Bunu da tecrübe etmiş olduk. Teşekkürler 🌹

Doktor bana da öyle dedi kese gözüktü iki hafta sonra gel dedi
Ya bir sey diyeceğim az önce lavaboya gıttı tam kalkacakken mercimek gibi bır sey gozume carptı yanı tam kendime su dökerken acaba dusuk mu yaptım ama kanamam yok bir sey yok

Ya bir sey diyeceğim az önce lavaboya gıttı tam kalkacakken mercimek gibi bır sey gozume carptı yanı tam kendime su dökerken acaba dusuk mu yaptım ama kanamam yok bir sey yok
Yok ya öyle bir şey değildir herhalde

Kanlı parça vs diyorlar geçen kimyasalda epey araştırmıştım düşük mi diye

yani tecrübesizsin her yerde bir şey yazıyor yüksek ateş ama tabi 38 üzeri falan uzun süreli riskli diyor mesela bir gece uyandım yanaklarım yanıyor ateş ölçer de yok acaba gece ateşim mi vardı diye evham yaptım :)) diğer gün baktım gece hep oluyormuş meğer yüzüm yani sonra saldım cidden allaha emanet edip çok düşünmemek lazım olacağı varsa olur rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize.

Back
X