- Emoji Skoru
- 100
- Puanlar
- 18
Merhaba durumumuz nasıl benim keseden görünmedi sabırsızlıkla yarın ki muayeneyı beklıyorum5. hafta da olur mu yerleşme bilmiyorum inşallah yarın gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba durumumuz nasıl benim keseden görünmedi sabırsızlıkla yarın ki muayeneyı beklıyorum5. hafta da olur mu yerleşme bilmiyorum inşallah yarın gideceğim
5 hafta dedıgın adet tarihine göre döllenme yumurtlama zamanları farklı oluyor5. hafta da olur mu yerleşme bilmiyorum inşallah yarın gideceğim
5+1 de kese görünmüştü ama kalp atışı için haftaya gideceğim görünür sizin de inşallah5 hafta dedıgın adet tarihine göre döllenme yumurtlama zamanları farklı oluyor
Sagolun gözünüz aydın benimde kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi5+1 de kese görünmüştü ama kalp atışı için haftaya gideceğim görünür sizin de inşallah
hayırlı haberler alalım inşallahSagolun gözünüz aydın benimde kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Amin amin inşallahhayırlı haberler alalım inşallah![]()
Tekrar regl olmadan nasıl yumurtlama oldu acaba gözünüz aydın :) mucize resmenGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım yaklaşık 40 gündür adet olmadım. Bugün adet düzensizliği var diye doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Kan verdin beta 860 çıktı. Büyük ihtimalle hamilesin dedi, daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
İki gün sonra tekrar kan vereceğim, kist gibi bir şey bekliyordum ben..
Doktor bana da öyle dedi kese gözüktü iki hafta sonra gel dediSagolun gözünüz aydın benimde kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Aynen ben de hiç beklemiyordum. Muayene esnadında doktor yumurtanda çatlamış zaten demişti. Bunu da tecrübe etmiş olduk. TeşekkürlerTekrar regl olmadan nasıl yumurtlama oldu acaba gözünüz aydın :) mucize resmen![]()
Ya bir sey diyeceğim az önce lavaboya gıttı tam kalkacakken mercimek gibi bır sey gozume carptı yanı tam kendime su dökerken acaba dusuk mu yaptım ama kanamam yok bir sey yokDoktor bana da öyle dedi kese gözüktü iki hafta sonra gel dedi
Yok ya öyle bir şey değildir herhaldeYa bir sey diyeceğim az önce lavaboya gıttı tam kalkacakken mercimek gibi bır sey gozume carptı yanı tam kendime su dökerken acaba dusuk mu yaptım ama kanamam yok bir sey yok
Kanlı parça vs diyorlar geçen kimyasalda epey araştırmıştım düşük mi diyeYa bir sey diyeceğim az önce lavaboya gıttı tam kalkacakken mercimek gibi bır sey gozume carptı yanı tam kendime su dökerken acaba dusuk mu yaptım ama kanamam yok bir sey yok
Kan vs bir sey yok ya gözüm öyle geldiKanlı parça vs diyorlar geçen kimyasalda epey araştırmıştım düşük mi diye
inan o kadar çok şeyi kafaya takıyoruz ki bu dönemde her şeyden korkar olduk :)Kan vs bir sey yok ya gözüm öyle geldi
Al benden de o kadar bence gebeligi erken ogrenmek güzel degılinan o kadar çok şeyi kafaya takıyoruz ki bu dönemde her şeyden korkar olduk :)