Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz meselaBu kadar yüksekken görünmemesi normal değil.. inşallah dış gebelik değildir..
Öyle olsa zaten kese görünürdü. Bir hafta daha bekleyip tekrar gidinPeki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela
Bilgim yok çoğul gebelik hakkında, bilenler yazarsa daha iyi olur canım. Güzel düşün güzel olsun inşallahPeki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela
Teşekkür ederimBilgim yok çoğul gebelik hakkında, bilenler yazarsa daha iyi olur canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah![]()
Merhaba canım durum nedir merak ettim benim de bı hafta arayla 218 den 6049a çıktı tek kese görünüyor ama ikiz olmasından endiseliyim senin ne olduYarın sabah gidecem doktora yarın 5 hafta olacak inşallah görünür
Sevindim canım peki beta gerçekten yüksek daha sonrasında ikiz çıkma ihtimali varmiymis doktorun ne dediBenim tek ve sağlıklı çok şükür herşey yolunda gidiyor![]()
Kişiden kişiye değişiyormuş bu değer yediğimiz içtiğimiz etkiliyormuş düşük olması iyi değilmiş bu ayın 22 sinde kontrolüm var yazarım yine sonucu :)Sevindim canım peki beta gerçekten yüksek daha sonrasında ikiz çıkma ihtimali varmiymis doktorun ne dedi
Tamam sagolasin. Benim de netlesse keşke tek olduğu Allah hayırlısını nasip etsin tabi de.. ptesi gidicem benKişiden kişiye değişiyormuş bu değer yediğimiz içtiğimiz etkiliyormuş düşük olması iyi değilmiş bu ayın 22 sinde kontrolüm var yazarım yine sonucu :)
İnşallah herşey yolundadır içini ferah tut hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun pazartesi yazarsın dua edecemTamam sagolasin. Benim de netlesse keşke tek olduğu Allah hayırlısını nasip etsin tabi de.. ptesi gidicem ben
Çok sağol canım aminnİnşallah herşey yolundadır içini ferah tut hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun pazartesi yazarsın dua edecem![]()