M Mrvzfr Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 7 6 1 35 13 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #1 4+4 haftalıkken beta hcg 12038 çıktı ve kese görünmedi acaba haftaya görünür mü neden bu kadar yüksek olabilir aynı durumu yaşayan oldu mu?
4+4 haftalıkken beta hcg 12038 çıktı ve kese görünmedi acaba haftaya görünür mü neden bu kadar yüksek olabilir aynı durumu yaşayan oldu mu?
B BirGunesDoguyor İnsan nedir, şimdi bildim... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 1.804 2.448 133 13 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #2 Bu kadar yüksekken görünmemesi normal değil.. inşallah dış gebelik değildir..
M Mrvzfr Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 7 6 1 35 13 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #3 Bir Gunes Doguyor .!.: Bu kadar yüksekken görünmemesi normal değil.. inşallah dış gebelik değildir.. Genişletmek için tıkla... Peki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela
Bir Gunes Doguyor .!.: Bu kadar yüksekken görünmemesi normal değil.. inşallah dış gebelik değildir.. Genişletmek için tıkla... Peki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela
Funda44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 2.771 1.340 53 30 13 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #4 Mrvzfr .!.: Peki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela Genişletmek için tıkla... Öyle olsa zaten kese görünürdü. Bir hafta daha bekleyip tekrar gidin
Mrvzfr .!.: Peki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela Genişletmek için tıkla... Öyle olsa zaten kese görünürdü. Bir hafta daha bekleyip tekrar gidin
B BirGunesDoguyor İnsan nedir, şimdi bildim... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 1.804 2.448 133 13 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #5 Mrvzfr .!.: Peki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela Genişletmek için tıkla... Bilgim yok çoğul gebelik hakkında, bilenler yazarsa daha iyi olur canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah
Mrvzfr .!.: Peki çoklu gebelik olma ihtimali var mıdır ikiz mesela Genişletmek için tıkla... Bilgim yok çoğul gebelik hakkında, bilenler yazarsa daha iyi olur canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah
M Mrvzfr Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 7 6 1 35 13 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #6 Bir Gunes Doguyor .!.: Bilgim yok çoğul gebelik hakkında, bilenler yazarsa daha iyi olur canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım bi sorun yoktur iyi düşünüyorum..
Bir Gunes Doguyor .!.: Bilgim yok çoğul gebelik hakkında, bilenler yazarsa daha iyi olur canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım bi sorun yoktur iyi düşünüyorum..
M Mrvzfr Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 7 6 1 35 13 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #7 Yarın sabah gidecem doktora yarın 5 hafta olacak inşallah görünür
E Evremmm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 251 72 48 31 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #8 Mrvzfr .!.: Yarın sabah gidecem doktora yarın 5 hafta olacak inşallah görünür Genişletmek için tıkla... Merhaba canım durum nedir merak ettim benim de bı hafta arayla 218 den 6049a çıktı tek kese görünüyor ama ikiz olmasından endiseliyim senin ne oldu
Mrvzfr .!.: Yarın sabah gidecem doktora yarın 5 hafta olacak inşallah görünür Genişletmek için tıkla... Merhaba canım durum nedir merak ettim benim de bı hafta arayla 218 den 6049a çıktı tek kese görünüyor ama ikiz olmasından endiseliyim senin ne oldu
M Mrvzfr Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 7 6 1 35 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #9 Benim tek ve sağlıklı çok şükür herşey yolunda gidiyor
E Evremmm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 251 72 48 31 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #10 Mrvzfr .!.: Benim tek ve sağlıklı çok şükür herşey yolunda gidiyor Genişletmek için tıkla... Sevindim canım peki beta gerçekten yüksek daha sonrasında ikiz çıkma ihtimali varmiymis doktorun ne dedi
Mrvzfr .!.: Benim tek ve sağlıklı çok şükür herşey yolunda gidiyor Genişletmek için tıkla... Sevindim canım peki beta gerçekten yüksek daha sonrasında ikiz çıkma ihtimali varmiymis doktorun ne dedi
M Mrvzfr Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 7 6 1 35 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #11 Evremmm93 .!.: Sevindim canım peki beta gerçekten yüksek daha sonrasında ikiz çıkma ihtimali varmiymis doktorun ne dedi Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyormuş bu değer yediğimiz içtiğimiz etkiliyormuş düşük olması iyi değilmiş bu ayın 22 sinde kontrolüm var yazarım yine sonucu :)
Evremmm93 .!.: Sevindim canım peki beta gerçekten yüksek daha sonrasında ikiz çıkma ihtimali varmiymis doktorun ne dedi Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyormuş bu değer yediğimiz içtiğimiz etkiliyormuş düşük olması iyi değilmiş bu ayın 22 sinde kontrolüm var yazarım yine sonucu :)
E Evremmm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 251 72 48 31 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #12 Mrvzfr .!.: Kişiden kişiye değişiyormuş bu değer yediğimiz içtiğimiz etkiliyormuş düşük olması iyi değilmiş bu ayın 22 sinde kontrolüm var yazarım yine sonucu :) Genişletmek için tıkla... Tamam sagolasin. Benim de netlesse keşke tek olduğu Allah hayırlısını nasip etsin tabi de.. ptesi gidicem ben
Mrvzfr .!.: Kişiden kişiye değişiyormuş bu değer yediğimiz içtiğimiz etkiliyormuş düşük olması iyi değilmiş bu ayın 22 sinde kontrolüm var yazarım yine sonucu :) Genişletmek için tıkla... Tamam sagolasin. Benim de netlesse keşke tek olduğu Allah hayırlısını nasip etsin tabi de.. ptesi gidicem ben
M Mrvzfr Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2022 7 6 1 35 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #13 Evremmm93 .!.: Tamam sagolasin. Benim de netlesse keşke tek olduğu Allah hayırlısını nasip etsin tabi de.. ptesi gidicem ben Genişletmek için tıkla... İnşallah herşey yolundadır içini ferah tut hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun pazartesi yazarsın dua edecem
Evremmm93 .!.: Tamam sagolasin. Benim de netlesse keşke tek olduğu Allah hayırlısını nasip etsin tabi de.. ptesi gidicem ben Genişletmek için tıkla... İnşallah herşey yolundadır içini ferah tut hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun pazartesi yazarsın dua edecem
E Evremmm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 251 72 48 31 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvzfr #14 Mrvzfr .!.: İnşallah herşey yolundadır içini ferah tut hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun pazartesi yazarsın dua edecem Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım aminn
Mrvzfr .!.: İnşallah herşey yolundadır içini ferah tut hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun pazartesi yazarsın dua edecem Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım aminn