Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence güzel artmış yani bildiğim kadarıyla iki günde bir iki katı artarsa olumlu demek yani20 Eylül 141
22 Eylül 320
28 eylül 1667 sırasıyla artış böyle iyi mi sizce
Adetim bi hafta gecikince 141 ile öğrendim
Evet öyle ama sanki 6 günde 2 binlerde olması lazım değil miydiBence güzel artmış yani bildiğim kadarıyla iki günde bir iki katı artarsa olumlu demek yani
Aynen ben de ona bakıyordum. Ama 1500 olunca vajinal ultrasonla kese görünür. Kese görününce de betaya bakmaya gerek yok artıkEvet öyle ama sanki 6 günde 2 binlerde olması lazım değil miydi
İyi canım artık bundan sonraki kontrolünde keseyi görürler beta baktırmana gerek kalmaz hayırlı olsun20 Eylül 141
22 Eylül 320
28 eylül 1667 sırasıyla artış böyle iyi mi sizce
Adetim bi hafta gecikince 141 ile öğrendim
Cumartesi gidecem kontrole çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızAynen ben de ona bakıyordum. Ama 1500 olunca vajinal ultrasonla kese görünür. Kese görününce de betaya bakmaya gerek yok artık
Çok teşşekür ederim canım gerçekten içim rahatladıİyi canım artık bundan sonraki kontrolünde keseyi görürler beta baktırmana gerek kalmaz hayırlı olsun![]()
Güzel sonuçlar alın inşallah kuzumCumartesi gidecem kontrole çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız![]()
Amin çok teşekkür ederim canım rabbim sizede gönlünüzdekini en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahCanım umarım bende bu değerleri görür güzel haberleri tez vakitte alırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Onu bilemem bence güzel artmış ya siz şimdi hastaneye gidip bakmışsınızdır tekrardanEvet öyle ama sanki 6 günde 2 binlerde olması lazım değil miydi
Yok gitmedim cumartesiye randevu aldım gidecemOnu bilemem bence güzel artmış ya siz şimdi hastaneye gidip bakmışsınızdır tekrardan