Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda bılgım yok yorum yapayım belki görürler . Umarım sağlıklı bır gebelıktır canımKızlar ilk değerim 29 - 126 - 260
İlkinde 4 kat arttı. İkinci verdiğimde 2 kat arttı. Chat Cpt artış hızında azalma var kimyasal gebeliğe işaret olabilir dedi. Zaten 3 kimyasalım var bu 4.
Benim gibi artışı azalan oldu mu lütfen bir şeyler söyleyin
Teşekkür ederimBu konuda bılgım yok yorum yapayım belki görürler . Umarım sağlıklı bır gebelıktır canım
Rıca ederım . İyi haberlerını almak dılegıyle üzülmeTeşekkür ederim![]()
İnşallah . 3 kez yaşayınca aklıma başka bir şey gelmiyor . Benim gibi hızlı artıp yavaşlayan var mı merak ettimBence artısınız gayet normal ilerliyor. İlk hızlı artabilir sonra yavaşlayabilir. 2 kat artıs gayet güzel. Kimyasalı getirmeyin aklınıza.
%60 artmış gayet normal bir gün arayla mı verdinizKızlar ilk değerim 29 - 126 - 260
İlkinde 4 kat arttı. İkinci verdiğimde 2 kat arttı. Chat Cpt artış hızında azalma var kimyasal gebeliğe işaret olabilir dedi. Zaten 3 kimyasalım var bu 4.
Benim gibi artışı azalan oldu mu lütfen bir şeyler söyleyin
Hepsi 2 gün. İlk verdiğimde 4 kat arttı. 2. Verdiğimde 2 kat arttı%60 artmış gayet normal bir gün arayla mı verdiniz
Canım artışlar gayet iyi ilk zamanlar zaten daha hızlı yükseliyor sonra hızı yavaşlıyor ayrıca %60 lık artış oranı yeterliyken seninki %100den fazla artmış. Kat olarak değil yüzde hesabıyla yaparsan daha doğru olurHepsi 2 gün. İlk verdiğimde 4 kat arttı. 2. Verdiğimde 2 kat arttı
İnşallah. İsyan etmiyorum asla. Her şey Allahtan o ne derse o olur ama. Hep böyle oluyor 3 ay önce de böyle oldu hızlı arttı birden yavaşladı düştü korkum oCanım artışlar gayet iyi ilk zamanlar zaten daha hızlı yükseliyor sonra hızı yavaşlıyor ayrıca %60 lık artış oranı yeterliyken seninki %100den fazla artmış. Kat olarak değil yüzde hesabıyla yaparsan daha doğru oluriçini ferah tut inşallah güzel olsun her şey
![]()
Hayır yaptırmadım . Biraz ihmal ettim galiba . Ama en son gittiğim doktor sağlıklı doğumum olduğunu için ciddi pıhtılaşma bozukluğu olamaz dediİnşallah Gebeliğiniz sağlıkla ilerler. 3 kimyasal gebelik sonrası testler yaptırdınız mı? Pıhtılaşma gibi
Allah bağışlasın sağlıklı doğumunuz olduğunu bilmiyordum. 3 kimyasal deyince aklıma direk pıhtılaşma sorunu geldi. Kendim yaşadığım için. 3 kimyasal yine de sebebi araştırılmalı bence. Pıhtılaşma olmasa da testlerinizi yaptırın rn azından ihtimalleri elersiniz.Hayır yaptırmadım . Biraz ihmal ettim galiba . Ama en son gittiğim doktor sağlıklı doğumum olduğunu için ciddi pıhtılaşma bozukluğu olamaz dedi
Canım bence doktorun saçmalamış pıhtılaşma konusunda. Benimde 1 sağlıklı doğumum var 6 yıl önce ama ilk haftalarda kanamam olmuştu 2 haftaya yakın hastanede yatmıştım ve ilk 4 ay sadece wc gidip geliyordum tutunsun diye. 4 buçuk yıl sonra tekrar gebe kaldım yine 5. haftada kanamalarım başladı defalarca doktora gittim sadece progestan verip yolladılar en sonunda rahimimin içinde kendi kanımda boğuldu bebeğim. Sağlıksızdı kalbi durdu diye geçiştirdiler. Tekrar gebe kalamayınca başka doktora gittim sağolsun çok ilgilendi benle hemen genetik test istedi ve 4 gende pıhtılaşma bozukluğum olduğu çıktı ortaya yani gebeliğim boyunca kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş ve ben bunu neredeyse 7 yıl sonra öğreniyorum. Kürtajımın üzerinden 2 yıl geçti ve ben hala ne denediysem gebe kalamadım bebeğim resmen ihmal kurbanı oldu yani.Hayır yaptırmadım . Biraz ihmal ettim galiba . Ama en son gittiğim doktor sağlıklı doğumum olduğunu için ciddi pıhtılaşma bozukluğu olamaz dedi
Canım benimde ilk 2 katı artmadi sonra gene tam 2 katı artmadi banada kimyasal dış gebelik olabilir dediler 4 gün hiç vermedim sonra atıyorum artışla 1500 olması gereken değer 4 bine yakın çıktı şuan 12+4 günlük hamileyim hiç kendini strese sokma erken öğrenmek bu yönden çok kötü oluyor sağlıkla gelir inşallahHepsi 2 gün. İlk verdiğimde 4 kat arttı. 2. Verdiğimde 2 kat arttı
Tam olarak hatırlıyor musunuz değerlerinizCanım benimde ilk 2 katı artmadi sonra gene tam 2 katı artmadi banada kimyasal dış gebelik olabilir dediler 4 gün hiç vermedim sonra atıyorum artışla 1500 olması gereken değer 4 bine yakın çıktı şuan 12+4 günlük hamileyim hiç kendini strese sokma erken öğrenmek bu yönden çok kötü oluyor sağlıkla gelir inşallah![]()
Hatırlayamadım ama artış yavaştı benimde 25 ile öğrenmiştim bende şimdi baktım 84 mesela 140 olmuş 2 gün sonra sonra 140 dan 2 gün sonra 260 olmuşTam olarak hatırlıyor musunuz değerleriniz
Bu arada 2 katı değil arkadaşın dediği gibi %60 artış normal sağlıklı kabul ediliyor birde aynı klinikte aynı saatlerde vermeyi ihmal etmeyin labaratuvardan labaratuvara değişiyor bazenTam olarak hatırlıyor musunuz değerleriniz
İnşallah benimde bu sefer sağlıklı olur. Çok yoruldumHatırlayamadım ama artış yavaştı benimde 25 ile öğrenmiştim bende şimdi baktım 84 mesela 140 olmuş 2 gün sonra sonra 140 dan 2 gün sonra 260 olmuş