Doğuma Hazırlık Beta artışı bakabilir misiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Miramira4545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
233
107
103
33
Arkadaşlar dün akşam üstü 102 olan beta bugün 170 olmuş arada 24 saat var nasıl ? Adet günüme 2 gün var

İki günde bir baktırın gün aşırı böyle sağlıklı sonuç olmaz

2 gune 2 kat düşünürsek iyi gibi görünüyor yarın tekrarlayın

Arkadaşlar dün akşam üstü 102 olan beta bugün 170 olmuş arada 24 saat var nasıl ? Adet günüme 2 gün var
Canım çok sevindim hayırlı olsun. Nohut kürünü araştırken topiğini okudum. Şimdi de hamile oldupunu gördüm. Bzimde ileri hareketimiz 0 toplamı 45 .eşim ameliyat olacak sonrasında bende nohut kürü yapmak istiyorum. İnşallah bende hamile kalabilirim. Banada dua et olur mu. İnan hamile olduğunu görünce içime bir umut doldu çok sevindim

Canımmmmmm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ne istersen sor bana nohut kürü içsin ve solgarın A ve D vitaminleri bizde çok büyük artış oldu şimdi hamileyim inşallah seninde gebe haberin gelir

Ahh inşallah canımm. 3 sene oldu artık bende anne olmak istiyorum

Benimde 3 sene oldu canım. Bizim hareket Yoktu morfoloji 2 ydi dr tüp bebekten başka şansınız yok dedi bir tüp bebek kimyasal oldu şimdi keşke yaptırmadan önce kürleri uygulasaymışım diyorum . Herkese anlatıyorum bu kürü. İlk önce Allah’ın sonra nohut kürü sayesinde hamile kaldım. Lütfen sende yap hiç pes etme eylülde yapmaya başladım ben Mart’ta hamileyim sende başla ve 3 ay sonra eşine test yaptır sonuca inanamayıp başka bir yerde ben 2. Yaptırdım aynı çıktı hiç pes etme ve lütfen tüp bebeğe başlama şakın onca para döktüm moral bozma hiç ben çok ağladım 1 kez bile hamile kalamadım diye . Olmayacak ben anne olamayacağım diye . Şükür mucizem tutundu . Nohut kürüne mutlaka başla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…