- 20 Nisan 2020
- 285
- 221
- 33
- Konu Sahibi azicikturuncu
-
Var mı yorumlayacak birileriMerhaba,
Salı günü kan verdim beta hcg 2122 çıkmıştı. Aradan 35 saat geçtikten sonra tekrar verdim bu sefer 3069 çıktı. Bu artış kötü mü? 48 saat geçmeden yapıldı. Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
MerhabaMerhaba,
Salı günü kan verdim beta hcg 2122 çıkmıştı. Aradan 35 saat geçtikten sonra tekrar verdim bu sefer 3069 çıktı. Bu artış kötü mü? 48 saat geçmeden yapıldı. Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Artışınız gayet güzel iki katından fazla artmışmerhaba ilk bhgc 100,28 ikincisi 264,79 sizce nasıl artmış
Allah bir daha yaşatmasın. Benim doktorum üçüncü kere kanı ver yükseliş varsa tekrar kan vermekle uğraşma demişti. Ben de öyle yaptım kollarım delik deşik olmadı bu defa :)teşekkur ederım bugunde 3. kanı vercem inşallah guzel olur gecen ay kımyasal gebelik geçirdim tedirginlik ve sabırsızlık var o yuzden :)
teşekkür ederim bende öyle yapcam bu sefer :)Allah bir daha yaşatmasın. Benim doktorum üçüncü kere kanı ver yükseliş varsa tekrar kan vermekle uğraşma demişti. Ben de öyle yaptım kollarım delik deşik olmadı bu defa :)
teşekkür ederim bende öyle yapcam bu sefer :)
3. test 490 çıktı tam iki katı degıl sizce normal miArtışınız gayet güzel iki katından fazla artmış
İkinci ve üçüncü kan testi arasında kaç gün var3. test 490 çıktı tam iki katı degıl sizce normal mi
04.05.2022/06.05.2022 saatler 10 dk oynuyorİkinci ve üçüncü kan testi arasında kaç gün var
Tam iki katı artmamış ama güzel artmış. Doktorunuzla görüştünüz mu04.05.2022/06.05.2022 saatler 10 dk oynuyor
dr artışlar gayet iyi çarşamba keseyi görebiliriz dedi çarşambaya randevu verdı inş çarşamba görürüzTam iki katı artmamış ama güzel artmış. Doktorunuzla görüştünüz mu
Maşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben bu perşembe keseyi gördüm haftaya perşembe tekrar gideceğim inşallah bebeğim oluşmuş olurdr artışlar gayet iyi çarşamba keseyi görebiliriz dedi çarşambaya randevu verdı inş çarşamba görürüz
Çok sevındım sızın adınızada darısı bana inşallah umarım perşembe günü sorunsuz geçer sizin içinde banada yazarsınız bende güzel haberınızı bekliyorum:)Maşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben bu perşembe keseyi gördüm haftaya perşembe tekrar gideceğim inşallah bebeğim oluşmuş olur
Tamamdır yazarımÇok sevındım sızın adınızada darısı bana inşallah umarım perşembe günü sorunsuz geçer sizin içinde banada yazarsınız bende güzel haberınızı bekliyorum:)
bugün kesemizi gördük herşey yolundaymış haftaya cuma tekrar gıtcez umarım yarın sizinde güzel haberlerinizi alırımMaşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben bu perşembe keseyi gördüm haftaya perşembe tekrar gideceğim inşallah bebeğim oluşmuş olur
Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahbugün kesemizi gördük herşey yolundaymış haftaya cuma tekrar gıtcez umarım yarın sizinde güzel haberlerinizi alırım
Teşekkür ederimGözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahumarım yarın ben de güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?