beta artisi duzensizligi

huysuz kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
377
64
98
36
kizlar cok uzgunum ayin 16 snda kanda betam 22 cikmisti bugun tekrar kan verdim 43 cikmis bu durumu yasyip dgerleri duzelen varmi aranizda

Artış biraz düşük. Fakat karamsarlığa kapılmayın. Gebeliğin ilk başlarında yüksek artış olmayabiliyormuş. Bende 53 ile öğrenmiştim 7 gün sonra 368 olmuştu daha fazla artması gerekirken.. hatta acil doktoru sağlıklıvolmayabilir dedi. Fakat bugün 5+2 de keseyi gördük.. iniallah kalp atışını da duyarız 10 gün sonra sizinse yükselebilir bolca dinlenin

dinleniyorum kuzum ama 5 gun icin cok az degilmi artis

dinleniyorum kuzum ama 5 gun icin cok az degilmi artis
2 kat artış beklenir ama her iki günde %66 artmasını da normal karşılıyor doktorlar. Sizin değeriniz sanki %60 gibi. İlerleyen dönemde artabilir geç döllenmeyse. 2 gün sonra bence tekrar tekrarlayın testi. Her ihtimale kendimizi tabiki hazırlamalıyız. Allah bizler içinde evlatlarımız içinde sağlıklı ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Beklenen Regl gününüz gecikmiş miydi bu değer çıkmadan önce

amin cnm sagol su %60 i nasil hespladin bnde gec dollenme olblir adetim duznsiz 35 40 gunde olurum ama ilk testten sonra bunun onemi varmiki

Beklenen Regl gününüz gecikmiş miydi bu değer çıkmadan önce
adetim duznsiz cnim 35 40 gunde olurum en son 4 nisanda oldum ama 10 mayista verdgim kan negatif ti 16 mayista 22 cikti bugun 43 yani adetimi 35 gunde hesplrsam 9 unda olmam gerekiodu cok uzun ve karisik oldu kusra bkma

amin cnm sagol su %60 i nasil hespladin bnde gec dollenme olblir adetim duznsiz 35 40 gunde olurum ama ilk testten sonra bunun onemi varmiki
Düzensiz adette son adet dönemine göre de hesaplanmaz Farklı bi tekniği var. Değerinizi 60 ile çarpıp 100 e bölün ve bir önceki değerinize ekleyin. İki günde bir çıkmadı gereken sonuç öyle hesaplanıyor

anlamadim surda bi carpip boluversen

Oluruna bırakın doktor önermedikçe her hafta test vermenizin size bi faydası olmaz. Son adet başlangıç tarihinizin üzerinden 5-6 hafta geçince doktora gidin keseyi bebeği gösterir.gebelik yoksa yol gösterir. Her gün test yapsanız da sonuca bir katkınız olmaz demek istiyorum, misal değer yükselmedi şu ilacı içem de yükselsin gibi bi çözümü yok.

teskkrler canim bende burda dha once boyle durum yasyip hersey yolunda giden varmi diye merak edip sordum zten

Artış değeri en az %66 olmalı HCG takibini sıkı yaptırın Allah korusun dış gebelikte olabiliyor

Bu şekilde tavsoye vermeniz çok yanlış çünkü düşük değerde dış gebelik ihtimali de oluşur ve dış gebelik 10 gun içinde tüp patlatıp iç kanama riski yaşatır bu da anneyi ölüme kadar götürür

Kadın doğum uzmanı gibi yazmışsınız yetkinliğiniz nedir? Hepimizin kalp krizi geçirme ihtimali var her hafta anjiyo yaptıralım mı o zaman

Kadın doğum uzmanı gibi yazmışsınız yetkinliğiniz nedir? Hepimizin kalp krizi geçirme ihtimali var her hafta anjiyo yaptıralım mı o zaman
Bunun için bir yetkinliğe gerek yok hamilelik isteyen bilinçli her kadının bileceği bir şey. Eğer her gün gidip hamile miyim için kan verin deseydim hakliydiniz ortada 1 hamilelik var ve riskli bir değerle başlamış böyle durumlarda 2 günde 1 takip istenir ve artış en az %66 ise kese görünene kadar devam eder eğer artış az , durmuş veya istenilen kadar artmamissa dış gebelik ihtimali doğar ve erken tespiti halinde 1 iğne ile atlatilabilir erken tespit edilemezse kadının tüpü alınır ve tek tüple hamilelik ihtimali beklenir.

Ben de 12 haftalık düşük yaptım ve kimyasal yaşadım insanlar için 5. 6. Haftayı bekle et demek çok kolay

Basın sağ olsun rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…