Beta artışı iyi mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Kızlar herkese merhaba. Ben geçen hafta perşembe kan verdim beta 13 çıktı. Bugün kan verdim 69 çıktı. Yerleşme kanaması daha dün oldu. Geçen hafta perşembe adet günümdü normalde. Bundan önceki gebeliğimde adet günümde yerleşme kanaması görüp kan verdiğimde beta 73 çıkmıştı. Geç döllenme oldu sanırım bu sefer. Sizce güzel ilerler mi yoksa çok mu düşük

Merhaba. Geçen hafta perşembe 13 çıktıysa bugün değerinizin 200lerde çıkması gerekirdi ama belli olmaz tabi. Artış devam ediyor 2 günde bir kan vererek takip edin :)

13 ile 69 arasında 1 hafta mı var
Doğru mu anladım

1 hafta için az geldi bana bence pazartesi doktora görünün

Evet 1 hafta var
Umarım yanılıyorumdur doktor değilim ama bana biraz çok yavaş artmış gibi geldi
2 günde bu kadar olması gerekirken 1 haftada anca 69 olmuş.
Üzmek istemem ama bekle bakalım bi kez daha kan ver nasıl çıkacak
Hep aynı yerde ver ama kanı

Merhabalar,
Reglim 7 gün gecikince Beta HCG yaptırdım değer 553 çıktı. Aile Hekimim düşük buldu ve 5 gün sonra tekrar beta hcg testi yapmamı istedi. Değerim 2996 çıktı. Gebe olduğumu söyledi fakat 3 hafta sonra kadın doğum doktoruna gitmemi söyledi. Daha zamanı gelmedi, gideceğim doktora. Beta HCG değerlerim düşük değil mi? Çok üzülüyorum. Daha önce de boş gebelik geçirmiştim. Doktora gitmeye korkuyorum.

Değer normal artmış 2 günde 1 x2 olması beklenir ama bana 3 hafta geç geldi şimdi bile gitseniz kese gözükebilir bence daha erken gidin doktora bir şey varsa da allah korusun erkenden önlem alınır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…