Betanın %43 artması yrdım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi hatsss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hatsss

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
92
38
18
28
Kızlar merhaba 8 yılın sonunda hamile olduğunu ögrendim. Adetin 6. günü beta 348 çıktı iki gün sonra bügün tekrar kan verdim 500 çıktı değer ama 46. saatte verdim ne olur bir yorum yapın ağlamaktan helal oldum. Ebe geç döllenme olabilir dedi.

Kızlar merhaba 8 yılın sonunda hamile olduğunu ögrendim. Adetin 6. günü beta 348 çıktı iki gün sonra bügün tekrar kan verdim 500 çıktı değer ama 46. saatte verdim ne olur bir yorum yapın ağlamaktan helal oldum. Ebe geç döllenme olabilir dedi.
Ağlama hemen neden kendini strese sokuyorsun aynı yer demi verdin kanı

İlk donemlerde ufak tefek düzensizlik olur, yeter ki artsın güzelce gelişsin, aynı yerde mi verdin kani ??

Evet aynı yerde verdim 2 saat önce verdim ilk tahlilden. İnşaallah inanın 4 basarısız tüp bebekten sonra süpriz olmuştu inşaallah benimledir.

Kendimi durduramıyorum gögüs hassasiyetim var diye umutlanıyorum
Bende daha yeni göğüs hassasiyeti olmaya başladı benim öğrendiğim değer 10 du strese girme cocuguda etkileme aynı yerde ver kanını farklı hastanelerde verme benim de bir kaynım vae düşük yaptım tekrar kaldım mucizem seninle kalacak ama bu şekilde onuda strese sokuyorsun stres yasak mutlu ol hamilesin kendiliğinden gelmiş mucizen tadını çıkar Allah önce herseyin hayırlısını versin sürekli kafanda kurma sağlıkla gelsin inşallah

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Sizde saglıkla kucagınıza alırsınız inşaallah.

Canım hemen üzülme ikinci defa 48 saat sonra aynı yerde ve saatte tekrar kan ver iki katı artarsa sorun yoktur burda çok gördüm az artıp sağlıkla ilerleyen inşallah seninde öyle olur

Back
X