Beta artışı iyi mi

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Kızlar perşembe günü 37 çıktı 5 gün sonra 187 çıktı doktorum 2 günde 1 gerek yok dedi sizce iyi mi artış

Artis iyi gorunuyor yaklasik 10 gun sonra vajinal usg ile kese gorulebilir hale gelebilir.

rica ederim, illa ki takip yaptirmak isterseniz asmler de ucretsiz ve ozel hastanelerde muayene olmadan ucretli baktirabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım cuma günü sağlık ocağı da vereceğim doktorum istemedi ama meram editörüm
Evet doktorlar ozel durum olmazsa pek yanasmiyorlar. Birde sonuca bakarsak erken ogrendin sanirim. Doktorlar gebelde adetin en az 1 hafta gecmesini ister. O surectede bakilinca kese gorunur hale geliyor zaten. Hayirli olsun

Evet doktorlar ozel durum olmazsa pek yanasmiyorlar. Birde sonuca bakarsak erken ogrendin sanirim. Doktorlar gebelde adetin en az 1 hafta gecmesini ister. O surectede bakilinca kese gorunur hale geliyor zaten. Hayirli olsun
Evet canım şuan daha adetime 2 gün var biraz erken davrandım. Daha önce kimyasalım var o yüzden korkuyorum ama Allah’a bıraktım her şeyi sağlıklıysa hayırlısıysa olsun.

Evet canım şuan daha adetime 2 gün var biraz erken davrandım. Daha önce kimyasalım var o yüzden korkuyorum ama Allah’a bıraktım her şeyi sağlıklıysa hayırlısıysa olsun.
Bence bu artis guzel umarim saglikla gelir. Cuma gunu verirsin 2 gunde 2 kat artmis seklini hesapla.

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum da birşey sorucaktim .bende bugün beta HCG sonucum çıktı ve 5846 çıktı son adet tarihim 7 Aralık sizde kaç haftalık oluyor

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum da birşey sorucaktim .bende bugün beta HCG sonucum çıktı ve 5846 çıktı son adet tarihim 7 Aralık sizde kaç haftalık oluyor
Bu sekilde internete gore 5-6 hafta araliginda sat onemli acikcasi ve usg de gorunen durum onemli artik sizin bhcg ile isinizin kalmamasi lazim. Muayene oldunuz mu?

Bu sekilde internete gore 5-6 hafta araliginda sat onemli acikcasi ve usg de gorunen durum onemli artik sizin bhcg ile isinizin kalmamasi lazim. Muayene oldunuz mu?
Evet oldum ama haftası küçük olduğu için ölçüm yapamadı ama 5,7 mm dedi .

Ayn öyle umursamadı diyorum kaç haftalık belli değil ama 5,7 mm diyor sağlık herşey için teşekkürler
Onlar icin sıkıcı ve olagan bi durum hic bizim gozumuzden bakmiyorlar. Ozele git sen mutlaka devlet hastaneleri bitmis artik. Yaklasik 10-15 gune duyarsin kalp atisini. Saglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…