- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi KumraL3437
-
Benim 61 den 370 yükselmişti tabiki her gebelik aynı değilYuzde 60 da artış normal sayılıyor diye biliyorum ucuncu baya artmis umarim yoktur sağlıklı olur
Kanamam oldu az once kırmızı renkte hafif sanırım kimyasal oluyor.Benim 61 den 370 yükselmişti tabiki her gebelik aynı değil
Allah gönlünüzü göre versin inşallah
En iyisi doktora git canım belki kimyasal degeldirKanamam oldu az once kırmızı renkte hafif sanırım kimyasal oluyor.
Sanmıyorum sali günü zaten randevum var o gun gidecegim. Büyük olasılık kimyasal 2. Kez yaşıyorumEn iyisi doktora git canım belki kimyasal degeldir
Canım acil bir şekilde acile gitmelisin! Progesteron hormonu tedavisi yada pıhtılaşma sorunuyla alakalı tedavi görmen gerekiyor.Sanmıyorum sali günü zaten randevum var o gun gidecegim. Büyük olasılık kimyasal 2. Kez yaşıyorum
Ben hormon testi yaptirmak için hastaneye gitmistim o sira hamile olduğumu ogrendim ve hormon testlerim temiz çıkmıştı.Canım acil bir şekilde acile gitmelisin! Progesteron hormonu tedavisi yada pıhtılaşma sorunuyla alakalı tedavi görmen gerekiyor.
Tekrarlıyor oluşu daha kötü ve bunu 2. Defa yaşıyorsan asla normal karşılamamalısın.
Hormonlarına şu dönemde kesinlikle bakılmalı.
Şuan kanamaniz nasıl?Ben hormon testi yaptirmak için hastaneye gitmistim o sira hamile olduğumu ogrendim ve hormon testlerim temiz çıkmıştı.
Evet normal kanamanız yokken bakılmış.Ben hormon testi yaptirmak için hastaneye gitmistim o sira hamile olduğumu ogrendim ve hormon testlerim temiz çıkmıştı.
Kanama seklinde degil lekelenme seklinde var silince o sarimsitrak yumurta aki gibi arada bazen silince acik kirmizi pembesi bi leke oliyor ama akinti yok ped e falan yada idrar yaparkenŞuan kanamaniz nasıl?
Ben zaten doktora tedavi icin gitmistim testler sonucu öğrendim gebeligi . Yarinda kontrole gidecegimEvet normal kanamanız yokken bakılmış.
Hormon dengesi sabahtan akşama değişir.
Sizin içiniz rahat anlaşılan istediğinizi yapabilirsiniz :) ben ısrar ve tedaviyi önermekten vazgeçtim.
Varsa bi tedavi yöntemi tabiki uygulamak isterim .Ben zaten doktora tedavi icin gitmistim testler sonucu öğrendim gebeligi . Yarinda kontrole gidecegim
Evet var olduğu ve vakit kaybetmemeniz gerektiği için önermiştim randevu beklemek değil durumunuz direkt acillik olduğu için dediğim gibi karar sizin .Ben zaten doktora tedavi icin gitmistim testler sonucu öğrendim gebeligi . Yarinda kontrole gidecegim
Anladım ben sizi bende kotu bir yorumda bulunmadim. Kan yerine sarımsı yumurta aki gibi bi akintiya döndüğü icin silince sadece gelen o yuzden 1 gun daha beklemek istedim . Dusunceniz icin cok teşekkür ediyorumEvet var olduğu ve vakit kaybetmemeniz gerektiği için önermiştim randevu beklemek değil durumunuz direkt acillik olduğu için dediğim gibi karar sizin .
Ne yaptınız merak ettimAnladım ben sizi bende kotu bir yorumda bulunmadim. Kan yerine sarımsı yumurta aki gibi bi akintiya döndüğü icin silince sadece gelen o yuzden 1 gun daha beklemek istedim . Dusunceniz icin cok teşekkür ediyorum
Canim 163 du devmet hastanesinde verdigim beta bugun 477 olmuş. 31 inde verdigim ozel hastanede ilkkez verdim 339 du. Yani degerlerim 104 163 ve 477 nasil bilmiyorum. Kanamam yok suan arada lekeler oluyor onlarda kırmızı degilNe yaptınız merak ettim
banada bakarmısınız rica, etsem adete üç gün kala 78.85 adet günü 1059Valla bence çok güzel
Valla bence çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?