Beta artışı nasıl?

Merhaba kızlar
02 haziran beta hcg 1951
03 haziran beta hcg 3089
Artış nasıl sizce?
çok çok iyi canım, doktora gitmediysen gittiğinde bebeği, kalp atışını bile görüp duyabilme ihtimalin yüksek bu artışlarla

çok çok iyi canım, doktora gitmediysen gittiğinde bebeği, kalp atışını bile görüp duyabilme ihtimalin yüksek bu artışlarla
Yaa fikriniz için çok teşekkür ederim dün kan verdim bugün sonuç göstermeye gittiğimde beta takibi yapalım dedi. E nabızdan baktım 3000lerde. Sonuç için pazartesi çağırdı belkide söylediğiniz gibi pazartesiye kalp atışını duyabilirim

Maşallah maşallah Süphan Allah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benimde bat 21 hazirandı 22 haziranda test yaptım pozitif çıktı 23 kan testi verdim 266 çıktı doktor düşük deger dedi pzt günü tekrar kan vericem

Merhaba arkadaşlar benimde bat 21 hazirandı 22 haziranda test yaptım pozitif çıktı 23 kan testi verdim 266 çıktı doktor düşük deger dedi pzt günü tekrar kan vericem
önemli olan bir sonraki kan testinizde yükseliş olacak mı onu görmek. birkaç gün içinde 500 ve sonra katlanarak yükselmesi gerekiyor. yani siz pazartesi kan testi yaptırsanız en azından 600-700 falan görmeniz gerek iyi gidiyor diyebilmek için

İnşallah arkadaşım ikinci gebeligimde hcg yükselmedi bebek oluşmadı kürtaj oldum gene korkum var aynısını yaşıcagım diye

Bat 21 haziransa değer kötü değil bence doktorların direk olumsuz konuşması insanı etkiliyor benim adetim bir hafta geciktiği halde 59 geldi önemli olan düzenli artış olması canım içini ferah tut Allahtan hayırlısını dile

Haklısın canım İnşallah

Arkadaşlar kan tahlilini verdim sonuç çıktı 1840.78 nasıl arkadaşlar perşembe günü 266tıydı

cok iyi. hem artış var hem de çok yüksek derecede var. inşallah gebeliğiniz sağlıklı devam eder bebeğinizi kucağınıza alırsınız en kısa zamanda
Amin canım Allah tüm bebek isteyen anne adaylarına bu heyecanı bu sevinci tattırsın yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…