Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok iyi canım, doktora gitmediysen gittiğinde bebeği, kalp atışını bile görüp duyabilme ihtimalin yüksek bu artışlarlaMerhaba kızlar
02 haziran beta hcg 1951
03 haziran beta hcg 3089
Artış nasıl sizce?
Yaa fikriniz için çok teşekkür ederim dün kan verdim bugün sonuç göstermeye gittiğimde beta takibi yapalım dedi. E nabızdan baktım 3000lerde. Sonuç için pazartesi çağırdı belkide söylediğiniz gibi pazartesiye kalp atışını duyabilirimçok çok iyi canım, doktora gitmediysen gittiğinde bebeği, kalp atışını bile görüp duyabilme ihtimalin yüksek bu artışlarla
Maşallah maşallah Süphan Allah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaa fikriniz için çok teşekkür ederim dün kan verdim bugün sonuç göstermeye gittiğimde beta takibi yapalım dedi. E nabızdan baktım 3000lerde. Sonuç için pazartesi çağırdı belkide söylediğiniz gibi pazartesiye kalp atışını duyabilirim![]()
Amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤ ❤Maşallah maşallah Süphan Allah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah darısı başıma.Amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤ ❤
Amin inşallah en kısa zamandaMaşallah darısı başıma.![]()
Yes.Merhabalar bende dün test oldum 230 çıkmış hamileyidir dimi ?
beklenen adet gününden ne zaman sonra yaptırdınız bu kan sonucunu? önemli olan artış göstermesi iki günde bir katlanıyor değer. ama şimdilik değerleriniz hamileliği gösteriyor. tebrik ederim.Merhabalar bende dün test oldum 230 çıkmış hamileyidir dimi ?
önemli olan bir sonraki kan testinizde yükseliş olacak mı onu görmek. birkaç gün içinde 500 ve sonra katlanarak yükselmesi gerekiyor. yani siz pazartesi kan testi yaptırsanız en azından 600-700 falan görmeniz gerek iyi gidiyor diyebilmek içinMerhaba arkadaşlar benimde bat 21 hazirandı 22 haziranda test yaptım pozitif çıktı 23 kan testi verdim 266 çıktı doktor düşük deger dedi pzt günü tekrar kan vericem![]()
İnşallah arkadaşım ikinci gebeligimde hcg yükselmedi bebek oluşmadı kürtaj oldum gene korkum var aynısını yaşıcagım diyeönemli olan bir sonraki kan testinizde yükseliş olacak mı onu görmek. birkaç gün içinde 500 ve sonra katlanarak yükselmesi gerekiyor. yani siz pazartesi kan testi yaptırsanız en azından 600-700 falan görmeniz gerek iyi gidiyor diyebilmek için
Bat 21 haziransa değer kötü değil bence doktorların direk olumsuz konuşması insanı etkiliyor benim adetim bir hafta geciktiği halde 59 geldi önemli olan düzenli artış olması canım içini ferah tut Allahtan hayırlısını dileMerhaba arkadaşlar benimde bat 21 hazirandı 22 haziranda test yaptım pozitif çıktı 23 kan testi verdim 266 çıktı doktor düşük deger dedi pzt günü tekrar kan vericem![]()
Haklısın canım İnşallahBat 21 haziransa değer kötü değil bence doktorların direk olumsuz konuşması insanı etkiliyor benim adetim bir hafta geciktiği halde 59 geldi önemli olan düzenli artış olması canım içini ferah tut Allahtan hayırlısını dile![]()
cok iyi. hem artış var hem de çok yüksek derecede var. inşallah gebeliğiniz sağlıklı devam eder bebeğinizi kucağınıza alırsınız en kısa zamandaArkadaşlar kan tahlilini verdim sonuç çıktı 1840.78 nasıl arkadaşlar perşembe günü 266tıydı
Amin canım Allah tüm bebek isteyen anne adaylarına bu heyecanı bu sevinci tattırsın yaşatsıncok iyi. hem artış var hem de çok yüksek derecede var. inşallah gebeliğiniz sağlıklı devam eder bebeğinizi kucağınıza alırsınız en kısa zamanda