Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence hamilemiyimAyın 29 unda kan verdim 58 çıktı birde bugün verdim 4 gün sonra 458 çıkmış normal mi sizce nasıl
Yani canım var gibi çizgi görünüyor ama yarısı silik gibi tekrar bi test alıp yap istersenSence hamilemiyim
Bak canim buda buyle cikti ikinci testYani canım var gibi çizgi görünüyor ama yarısı silik gibi tekrar bi test alıp yap istersen
Cokmu damlattiniz iki ve 3 damla yeterBak canim buda buyle cikti ikinci test
Aslında bir sorun var gibi görünmüyor iki kat artarak devam etmesi gerek ideal gibi zaten bir sorun olsaydı kan verdiğiniz yer söylerdiAyın 29 unda kan verdim 58 çıktı birde bugün verdim 4 gün sonra 458 çıkmış normal mi sizce nasıl
Öyle yaptim cnm bel agrisi bide ne yeiyosam midem kalkiyor ayak topıkşarim cok agiryor karnimin taraflari kask agrisi vok varCokmu damlattiniz iki ve 3 damla yeter
Öyle yaptim cnm bel agrisi bide ne yeiyosam midem kalkiyor ayak topıkşarim cok agiryor karnimin taraflari kask agrisi vokCokmu damlattiniz iki ve 3 damla yeter
Tekrar ilk idrarla sabah bidaha dene bu sefer erken gebelik alabilirsin ama artimed marka olmasınÖyle yaptim cnm bel agrisi bide ne yeiyosam midem kalkiyor ayak topıkşarim cok agiryor karnimin taraflari kask agrisi vok
Normalde hangi marka iyi bide cnm ben 16 aralik cumartesi adet oldum pazar aksami biti sence kacgun var adetimeTekrar ilk idrarla sabah bidaha dene bu sefer erken gebelik alabilirsin ama artimed marka olmasın
Evet normal, hayirli olsunAyın 29 unda kan verdim 58 çıktı birde bugün verdim 4 gün sonra 458 çıkmış normal mi sizce nasıl
Kadın Doğumdaki doktor aldırdı kan ama oda yarın gel dedi sonuç için ben e nabızdan öğrendim acil doktoruna sorduk oda yükselişi geçtim tam olarak gebesin bile demedi şaşırdımAslında bir sorun var gibi görünmüyor iki kat artarak devam etmesi gerek ideal gibi zaten bir sorun olsaydı kan verdiğiniz yer söylerdi
Erken gebelik freely alabilirsin kasette alacaksan oncomed marka iyi adetin çok kısa sürmüş normal kanama gibi mi oldu yoksa leke gibimiNormalde hangi marka iyi bide cnm ben 16 aralik cumartesi adet oldum pazar aksami biti sence kacgun var adetime
Kanama gibi oldu cnmErken gebelik freely alabilirsin kasette alacaksan oncomed marka iyi adetin çok kısa sürmüş normal kanama gibi mi oldu yoksa leke gibimi
Testin markası neBak canim buda buyle cikti ikinci test
Allah Allah 5 in üzeri gebelik aslında ama sağlık ocağında ben 146 öğrenmiştim banada gebelik başlangıcı var tam gebe demek için iki kat artarak devam etmesi gerek dedi zaten gebesin onlar prosedür olarak öyle diyorlar bariz gebesinKadın Doğumdaki doktor aldırdı kan ama oda yarın gel dedi sonuç için ben e nabızdan öğrendim acil doktoruna sorduk oda yükselişi geçtim tam olarak gebesin bile demedi şaşırdım
Hcg cnmTestin markası ne
Hgc olduğunu biliyorum freely mi laboquik mi onu sordum kuşumHcg cnm
Bundan cnm kulaniyomHgc olduğunu biliyorum freely mi laboquik mi onu sordum kuşum