Beta artışı normal mi kızlar

Gnqet13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
82
14
3
29
Ayın 29 unda kan verdim 58 çıktı birde bugün verdim 4 gün sonra 458 çıkmış normal mi sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20240102_145754.webp
    IMG_20240102_145754.webp
    25 KB · Görüntüleme: 52
Ayın 29 unda kan verdim 58 çıktı birde bugün verdim 4 gün sonra 458 çıkmış normal mi sizce nasıl
Aslında bir sorun var gibi görünmüyor iki kat artarak devam etmesi gerek ideal gibi zaten bir sorun olsaydı kan verdiğiniz yer söylerdi

Aslında bir sorun var gibi görünmüyor iki kat artarak devam etmesi gerek ideal gibi zaten bir sorun olsaydı kan verdiğiniz yer söylerdi
Kadın Doğumdaki doktor aldırdı kan ama oda yarın gel dedi sonuç için ben e nabızdan öğrendim acil doktoruna sorduk oda yükselişi geçtim tam olarak gebesin bile demedi şaşırdım

Kadın Doğumdaki doktor aldırdı kan ama oda yarın gel dedi sonuç için ben e nabızdan öğrendim acil doktoruna sorduk oda yükselişi geçtim tam olarak gebesin bile demedi şaşırdım
Allah Allah 5 in üzeri gebelik aslında ama sağlık ocağında ben 146 öğrenmiştim banada gebelik başlangıcı var tam gebe demek için iki kat artarak devam etmesi gerek dedi zaten gebesin onlar prosedür olarak öyle diyorlar bariz gebesin

Back
X