Beta artışı

Efsunn94

🌼🌼
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
92
120
23
Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğim zaman beta 351 çıkmıştı, bugün tekrar bakıldı 596 çıktı. Normal mi bu durum? Tam 2 kati olmadigi için şüpheye düştüm

Gün aşırı x2 olmalı. 351 çıktığı hangi gün ki bugün ile kıyaslandığında? Yazmamissiniz. Birkaç gün kan vermeye devam etmeniz lazım bir gün arayla x2 değer icin

Aynı saat ve aynı yerde vermeniz gerekir İnşaAllah sağlıklıdır

İki güne bir yüzde 60 artış olması lazım en az sizinki bu oranda artmış şuan için sorun yok gibi duruyor iki güne bir tekrarlamanızda fayda var

2 günde bir aynı yerde aynı zaman diliminde %60 ve uzeri artış normal.
Hergun betahcg bakılmaz.

Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğim zaman beta 351 çıkmıştı, bugün tekrar bakıldı 596 çıktı. Normal mi bu durum? Tam 2 kati olmadigi için şüpheye düştüm
Aynı saatte aynı laboratuvar da 48 saatte bir yuzde 60 ile yüzde 100 artış bekliyorlar. Bence değeriniz kötü değil ama tabi hangi gün öğrendiğiniz de önemli ben bu degeri adetimin gecikmesinde 6 gün elde etmistim

Aynı saatte aynı laboratuvar da 48 saatte bir yuzde 60 ile yüzde 100 artış bekliyorlar. Bence değeriniz kötü değil ama tabi hangi gün öğrendiğiniz de önemli ben bu degeri adetimin gecikmesinde 6 gün elde etmistim
Birkac doktor ile görüştüm telefonda. Bana her kadinin beta degerinin farklı olacağını, herkesin milimetrik ayni olmayacağını ve değerin normal olduğunu söylediler. Bir daha da beta vermeme gerek yokmuş. Haftaya kese baktirmaya gideceğim. Stresli süreçler 🥲en son deger, adetin gecikmesinden 5 gun sonra elde edildi

Sizi çok iyi anlıyorum bende öyle döngünün 29.günü erken gebelik testinde negatif gördüm 34.günü çift çizgi ve 150 beta çıktı çok telaşlıym keseyi görene kadar

Sizi çok iyi anlıyorum bende öyle döngünün 29.günü erken gebelik testinde negatif gördüm 34.günü çift çizgi ve 150 beta çıktı çok telaşlıym keseyi görene kadar
Benim de bu hafta bakılacak, insan düşünmeden duramıyor değil mi 🥲 Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayi nasip etsin inşallah

Benimkisi de 354 cikti 704 bekleniyordu iki gun sonra ama 906 cikti benimkisi her kisiye gore degisir sorun yapilacak durum degil cunku en azindan artis var düşüş yok iyi haber o

Kesinlikle düzenli artışı onemliymis her gebelik kendisine özel zaten ayni değerleri bulmak oldukca tesadüf aynı kişide farklı bile oluyor gebelikler

Back
X