Beta artışı

Nazlimu19_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
52
6
1
28
Merhaba kızlar bu şekilde artış sizce normal midir, yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim

Son düzenleme:
Artış olması güzel. Sanki son değerde fazlamı artmış. Normalde düzenli iki katına artması gerekiyor bu kişiden kişiyede değişebiliyor. Çok artış olursa ikiz olma şansı bile olabiliyor

Artış olması güzel. Sanki son değerde fazlamı artmış. Normalde düzenli iki katına artması gerekiyor bu kişiden kişiyede değişebiliyor. Çok artış olursa ikiz olma şansı bile olabiliyor
Biraz endişeliyim umarım güzel sonuç alırım

Merhaba kızlar bu şekilde artış sizce normal midir, yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim
Çok güzel artmış yarın da keseyi görebilirsiniz çok rahat inşallah :)
Son testinde arada 4 gün var o yüzden fazla artış olmuştur aşağı yukarı 2.5 katı artmış benim 3.7 katı artmıştı hep biz de ikiz diye düşünmüştük ama tek gebeliklerde de olabiliyormuş :)

Evet evet tek te olabiliyor hayırlısı ne ise o olsun, 4 günse çok normal değerleriniz sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba son adet tarihim 2 Ekim, bugün betam 14410 çıktı normal mi yoksa ikiz olmasın

25/09/2023 ben döngüm 35 günde 1, ama bende sadece kese var yolk sac yok galiba
Herkeste farklı olabiliyor kimisi 6. haftada kalp atışı duyarken 8. haftada duyabiliyor siz panik yapmayın olumlu düşünün kontrole gittiğiniz de ters bir şey olursa doktor bilgilendirir umarım yoktur

Son durumunuz ne oldu benim yolk kesesi göründü dün ama bebek daha görünmedi hafif lekelenmem oldu dün. Boş gebelik olma ihtimali var mı
Yolk kesesi olursa bebek de var demek oluyor diye okumuştum lekelenme için doktora gidin muhakkak ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…