Beta artisi

Meriy1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
1.148
338
26
Kizlar 11 eylulde 38
13 eylul 116
19 eylul 1345
Sizce artis normali acaba biraz fazlami

Normal kuzum randevu al hemen görüş doktorunla, bunları kendi kendine düşünerek stres yapma 🥰

Randovuyu biraz gec aldm ayin 30 una ki gitmisken herseyini goreyim insallah varsa saglikliysa
Benmişim beta binlere çıkmış zaten bence kese görünürdü hatta belki bebişte ama sen nasıl istiyorsan öyle yap tabi iyi yapmışsın

Ben ayin 30 una randovu aldm biraz gec olsun istedim onceki gebeligim bos gebelikdi gitmeye korkuyorum hem gitmek istiyorum hem istemiyorum
Aynı benim gibi :) bende 30a aldım zaten sağlıklı gebelikse o zamana 4binleri görmesi lazım istatiksel olarak. Bende pazartesi vericem sonra 4 gün sonra cuma verip pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim ilk bir bilgim yok o yüzden bu konularla ilgili birde bazı insanlar 78 başlangıca kötü düşük riski vs söyleyenler oldu zaten stresli dönem iyice stres oldum, umarım düşük veya diğer kötü ihtimallerle karşılaşmam.

Aynı benim gibi :) bende 30a aldım zaten sağlıklı gebelikse o zamana 4binleri görmesi lazım istatiksel olarak. Bende pazartesi vericem sonra 4 gün sonra cuma verip pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum. Benim ilk bir bilgim yok o yüzden bu konularla ilgili birde bazı insanlar 78 başlangıca kötü düşük riski vs söyleyenler oldu zaten stresli dönem iyice stres oldum, umarım düşük veya diğer kötü ihtimallerle karşılaşmam.
Yok yok degerle alakasi yok yukselme gostermis zaten korkma insallah sorunsuz hamileligin olur stres yapma

X