- 8 Ağustos 2023
- 600
- 180
- 23
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artış çok iyi çok güzel de adet günü gelince adet ağrısı yaşadınız mıHerkese selam.
Yumurtlamanın 11.günü test yaptım pozitif çıktı beta 52 çıktı
2 gün sonra yani 9 haziranda 144 çıktı
Bugün yani 5.gün (14 haziran) 1667 çıktı.
Artış normal mi? Çoğul gebelikten söz edebilir miyiz? Gecikmenin 4.günü bugün
Tecrübeliler varsa aydınlatabilir mi![]()
Allah razı olsunNormal artmış hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah![]()
Evet yaşadım tabi. Hâlâ yaşıyorum kasık ağrısı.. Çok ağrı yapıyorArtış çok iyi çok güzel de adet günü gelince adet ağrısı yaşadınız mı
Adet olacakmışım gibi karnım yanıyor rahmim acıyor ama gelen giden yokEvet yaşadım tabi. Hâlâ yaşıyorum kasık ağrısı.. Çok ağrı yapıyor
Bugün adet günün mü?Adet olacakmışım gibi karnım yanıyor rahmim acıyor ama gelen giden yok
Adet günüm geçti dün olmalıydım hala olamadım ama sanki ateşe atmışlar beniBugün adet günün mü?
Test yaptınız mıı ateş basması olabilir ama ben üşümüştümAdet günüm geçti dün olmalıydım hala olamadım ama sanki ateşe atmışlar beni
Yapamadım Haftasonu eczane sıkıntı olanlar da saçma sapan testleri satıyorlarTest yaptınız mıı ateş basması olabilir ama ben üşümüştümHala üşüyorum
Normal artmış, benimde 40-156-485-857 olarak artti 48 saatte bir, adet gunu gecince hizi yavaslarmis. Gecikmenin 4. Gunu 1667 cikti degilmi?Herkese selam.
Yumurtlamanın 11.günü test yaptım pozitif çıktı beta 52 çıktı
2 gün sonra yani 9 haziranda 144 çıktı
Bugün yani 5.gün (14 haziran) 1667 çıktı.
Artış normal mi? Çoğul gebelikten söz edebilir miyiz? Gecikmenin 4.günü bugün
Tecrübeliler varsa aydınlatabilir mi![]()
Pazartesi yapın kesinYapamadım Haftasonu eczane sıkıntı olanlar da saçma sapan testleri satıyorlar
evet gecikmenin 4.günü çıktı. Kese pazartesi görünür dedi doktor ama ben çarşambaya aldım randevu daha net görünsün diyeNormal artmış, benimde 40-156-485-857 olarak artti 48 saatte bir, adet gunu gecince hizi yavaslarmis. Gecikmenin 4. Gunu 1667 cikti degilmi?
Ablamin gecikmenin ikinci gunu 2000 kusurdu doktor ikiz olabilirmi diye suphelenmisti ama tek bebekti kizi oldu,
İnşallah gonlunuze gore olur ama onemli olan saglikla ilerler gebeliginiz
Keseye bakmaya gittiniz mi? Ben pazartesi gidicem
İnşallah canimevet gecikmenin 4.günü çıktı. Kese pazartesi görünür dedi doktor ama ben çarşambaya aldım randevu daha net görünsün diyeçok hızlı artmış benim nedense
İnşallah sağlıkla ilerler benim de sizin de
Siz neden keseyi geç görmeye gidiyorsunuz kaçıncı haftadasınızz
Bende çok üşüyorum yalnız değilmişim ben betamı 4 gün arayla baktırdım hep ilk 127-995-3530 idi bu 3 binden sonra hemen doktora gittim karından kese gözüktüTest yaptınız mıı ateş basması olabilir ama ben üşümüştümHala üşüyorum
Ben de 4 gün önce öğrendim tam yumurtlamanın 11.günüİnşallah canim
Gec gitmiyorum sat 8 mayis bat 8 hazirandi
Ben 4 gun erken ogrendim. 10 haziran tahlillerimi yaptırmaya gittim karindan bakti ama daha erken dedi beta 857 cikti iste o gun. Doktor haftaya gel bakalim dedi. Aslinda suan 5 hafta 3 günlük![]()
Ben de çarşamba gideceğim muhtemelen benim de 5binlerde olur. Ay herkes yanarken ben üşüyorum cam açtırmıyorum aynı ortamda olmak istemiyorlarBende çok üşüyorum yalnız değilmişim ben betamı 4 gün arayla baktırdım hep ilk 127-995-3530 idi bu 3 binden sonra hemen doktora gittim karından kese gözüktü![]()
Evet ayaklarım çok üşüyor özellikle kesem de yusyuvarlak tı baya herkes kız diyorBen de çarşamba gideceğim muhtemelen benim de 5binlerde olur. Ay herkes yanarken ben üşüyorum cam açtırmıyorum aynı ortamda olmak istemiyorlar![]()
Saglikla ilerler inşallah ikimizindeBen de 4 gün önce öğrendim tam yumurtlamanın 11.günü
Benim de şu an 4+3 daha![]()
Hahahah ben erkek gibi hissediyorum da daha keseyi görmedim ben daha gitmedim yaniEvet ayaklarım çok üşüyor özellikle kesem de yusyuvarlak tı baya herkes kız diyorayak üşürse kız diyorlar