BETA ARTIŞIM NORMAL Mİ?🥰

Saglikla ilerler inşallah ikimizinde🧿🌸
Vajinal ultrason yapmadı doktor bende cok istemedim yarin bakalim karindan goruncek mi. Beta 1500-2000 gecince gorunuyormus vajinal, 3000 gecince karindan gorunuyormus, artis durumuma gore chatgpt betamin 3000+ olabilecegini soyledi bakalim :)
Ay hadi insallah benim 1700 şimdi pazartesi 3400 felan çarşamba 6800 olur net görünür ✨

Gorunur Allah'ın izniyle inşallah 🧿 ama her zaman cok artmayabilir adet gunu gecince yavasliyo, yavas artinca moral bozma diye soyliyim dedim :)
Daha baktırmayacağım ya. doktor görünür dedi diye gidicem sondakini de baktırmicaktım 2 tane ile bırakacaktım da içim rahat etmedi😄

Ben de gittim bugün dayanamadım ben de gördümmm❤️❤️ Kaç mm senin🥹
Aa iyi hadi gozun aydin senin de.
Sormadim valla kac mm vs gormus olmak yetr cok incik cincik etmeye gerek yok 😀, 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalim hayirliysw saglikla ilerlesin İnşallah ikimizinde ❤️

Aa iyi hadi gozun aydin senin de.
Sormadim valla kac mm vs gormus olmak yetr cok incik cincik etmeye gerek yok 😀, 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalim hayirliysw saglikla ilerlesin İnşallah ikimizinde ❤️
10 gün sonra gidicem ben inşallah.. Kontrol zamanına denk geliyor 🥰 İnsallah görünür güzelce❤️

evet gecikmenin 4.günü çıktı. Kese pazartesi görünür dedi doktor ama ben çarşambaya aldım randevu daha net görünsün diye🌸 çok hızlı artmış benim nedense😄 İnşallah sağlıkla ilerler benim de sizin de🥰 Siz neden keseyi geç görmeye gidiyorsunuz kaçıncı haftadasınızz
Öncelikle hayırlı olsun inşallah kese gördünüz ve sağlıklıdır bende perşembe gecıkme olunca kan verdim beta 384 progestron 31 di kese için bugün gittim hem normal muayene hem vajinel yaptı vajinelde sağda bır şey var gibi ama net olamıyorum tekrar kan ver dedi verdim beta 3100 küsür progestron 24.60 çıktı artık o sagdakı durumu kese kabul edeceğiz dedi çarşamba tekrar bakacak hala tedırgınım korkuyorum bana tüp bebek demıslerdı doğal hamile kaldım

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizi daha önce görüyordum şu an hamile olduğunuza çok sevindim. Belirtileriniz neydi nasil bir süreçti
Cok teşekkür ederim, amin🌸 ovulasyon testinde net bir pik gördüm pik oncesi pik gunu ve sonrasi 3 gun ust uste degerlendirdik, yumurtlamadan sonraki 6-8 gunlerinde bel agrim oldu sonra 8. Gun gogus hassasiyetim ve kasık ağrım basladi regliye 5 gun kala silik çizgi ile öğrendim sonra kan verdim 40 cikti. Takip ettim artisi 2 gun arayla sonra kese gorduk kalp atisi duyduk gogus hassasiyeti ve kasik agrim hala var ve midem gaz sis ve bulaniyo dort bes gundur.
Allah size de nasip eder inşallah tez vakite

Öncelikle hayırlı olsun inşallah kese gördünüz ve sağlıklıdır bende perşembe gecıkme olunca kan verdim beta 384 progestron 31 di kese için bugün gittim hem normal muayene hem vajinel yaptı vajinelde sağda bır şey var gibi ama net olamıyorum tekrar kan ver dedi verdim beta 3100 küsür progestron 24.60 çıktı artık o sagdakı durumu kese kabul edeceğiz dedi çarşamba tekrar bakacak hala tedırgınım korkuyorum bana tüp bebek demıslerdı doğal hamile kaldım
Keseyi gördüm kalbi de duydum 7.haftadayız bugün.
Ay ne güzel ya rabbim nasip etmiş maşallah❤️
İnşallah göreceksiniz endişelenmeyin

Herkese selam.
Yumurtlamanın 11.günü test yaptım pozitif çıktı beta 52 çıktı
2 gün sonra yani 9 haziranda 144 çıktı
Bugün yani 5.gün (14 haziran) 1667 çıktı.
Artış normal mi? Çoğul gebelikten söz edebilir miyiz? Gecikmenin 4.günü bugün
Tecrübeliler varsa aydınlatabilir mi🥲
Ayyyy kuzum hayırlı olsun çok sevindim ❤️darısı bizlere inşallah

Back
X