Beta artışının yükselmemesi

minedurgut35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
32
4
16
35
Merhaba gebelik testi yaptım dün kan verdim kan 3.81 çıktı artış olur mu regl bugün itibari ile 1 gün gecikme olmuş oluyor doktor 5in altı negatif ama senin şüpheli dedi beklemede kalalım dedi hafta ortasına kadar regl olmaz isem yeniden gidicem yaşayan var mı?

Öyle mi çok geçmiş olsun nasıl öğrendiniz tekrar kan mi verdiniz🥹 bende carsamanda günü tekrar gidecem 30.gun bitti normalde 26 ile en geç 28 günler arası regl olurum şu anda da gelen giden yok çok telasliyim uyuyamıyorum bile 🥹

Öyle mi çok geçmiş olsun nasıl öğrendiniz tekrar kan mi verdiniz🥹 bende carsamanda günü tekrar gidecem 30.gun bitti normalde 26 ile en geç 28 günler arası regl olurum şu anda da gelen giden yok çok telasliyim uyuyamıyorum bile 🥹
Yeniden kan tahlili verdim doktor kimyasal kanama ile atarsın dedi 🥺 ilaç falan verdi ağrım çok fazla

En sağlıklı döngü takibi ovulasyon testi ile yapılıyor ben 13 aydır evliyim 8aydir çocuk istiyoruz aslında tam salmistim unutmuştum herşeyi mide bulantısı gülerken aniden kalakalmalarim beyaz akıntım olur regl gunune yakın yerine sarı akıntı ve 3 gün adet gecikmem var bugün kan negatif verdi çok emindim oysaki şu an Umut etmeden regl beklemeye başladım ama belirsizlikler çok yoruyor insanı

Back
X