Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benimde öyle olur regl ağrısı normalde karnımda olurdu ama bele vuruyor bu uykuluyum kokular aşırı derecede hassasGeç döllenme olup yükselen var
Hadi inşallah Rabbim doldursun kucağınıİnşallah benimde öyle olur regl ağrısı normalde karnımda olurdu ama bele vuruyor bu uykuluyum kokular aşırı derecede hassas
Amin Allah razı olsunHadi inşallah Rabbim doldursun kucağını
Kimyasal gebelik geçiriyorumAcaba sonucu öğrendiniz mi bende aynı durumdayım da çok merak ediyorum
Yeniden kan tahlili verdim doktor kimyasal kanama ile atarsın dediÖyle mi çok geçmiş olsun nasıl öğrendiniz tekrar kan mi verdinizbende carsamanda günü tekrar gidecem 30.gun bitti normalde 26 ile en geç 28 günler arası regl olurum şu anda da gelen giden yok çok telasliyim uyuyamıyorum bile
![]()
Teşekkür ederim 2 kez düşük yaptım ameliyat oldum ben histereskopi ile regl döngüm malesef bozuldu ovülasyon kiti aldım onunla takibi yapacağımÇok geçmiş olsun gerçekten![]()
Ovülasyon aldım bir gebenin günlüğünün kimyasal oluştu benim takmamak lazım malesefEn sağlıklı döngü takibi ovulasyon testi ile yapılıyor ben 13 aydır evliyim 8aydir çocuk istiyoruz aslında tam salmistim unutmuştum herşeyi mide bulantısı gülerken aniden kalakalmalarim beyaz akıntım olur regl gunune yakın yerine sarı akıntı ve 3 gün adet gecikmem var bugün kan negatif verdi çok emindim oysaki şu an Umut etmeden regl beklemeye başladım ama belirsizlikler çok yoruyor insanı