Beta bakarmisiniz

Ama kan testi yaptırdım doktor varda diyemem yok da dedi 10 gün geçti reglim beta sonucum 87 herkes hamilesin diyor doktor bisey demiyor anlamiyorum sonuc bu
Benim de adetimi 10 gün geçtikten sonra beta 73,22 çıkmıştı şuan çok şükür 12+2 hamileyim

Ama kan testi yaptırdım doktor varda diyemem yok da dedi 10 gün geçti reglim beta sonucum 87 herkes hamilesin diyor doktor bisey demiyor anlamiyorum sonuc bu
2 günde bir kan vererek takip etmeniz gerekiyor beta değerini ona gore karar verilir sağlıklı gebelik mi yoksa kimyasal mi diye

5i gectiginizde gebelik olarak adlandiriliyor, ancak reglinizden 10gun gecmis olmasi doktoru supheye suruklemis haklı olarak, eger gec dollenme değilse daha yüksek cikmasi gerekirdi, yine de reglinizde sasma ya da gec dollenme gibi sebeplerden dolayı gebelik olabilir de, 2 günde bir kan testini tekrarlayip artis bakmaniz gerek

Kandaki artışı takip et mesela 2 gün sonra tekrar ver 2 katı artıyorsa sağlıklıdır içini ferah tut bence bebeğin seninle...

Geç yumurtlama vs varsa olabilir böyle bir sonuç sen 2 gün sonra kan ver artışa bak yaklaşık 2 kat artması gerekir

Zaten yerleşme ağrılarını hissettim hissttigimde de reglim geçmeden hemen önceydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…