Beta hcg yukselmemis

Esrakyrek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
5
0
86
32
26 temmuzda tip merkezinde beta yaptirdim 205 cikti 28 farkli ozel bir haataneye gittim doktor alttan muayenede sorun gormedi hersey gebelige yonelik dedi olumsuz konusmadi iki gunde bir beta verelim dedi beta verdim o hastanedede 215 cikti cok uzuldum boyle olupta saglikli gebelik yasayan varmi

İnşallah sağlıkla gelişir gebeligin bı problem yaşanmaz, tahlil aynı yerde aynı saatlerde yapılmalı, yoksa sonuçlar orantısız çıkıyor, aynı yerde iki gün sonra tekrar kan verirsen daha doğru olur

26 temmuzda tip merkezinde beta yaptirdim 205 cikti 28 farkli ozel bir haataneye gittim doktor alttan muayenede sorun gormedi hersey gebelige yonelik dedi olumsuz konusmadi iki gunde bir beta verelim dedi beta verdim o hastanedede 215 cikti cok uzuldum boyle olupta saglikli gebelik yasayan varmi
Alttan muayenede zaten şuan için birşey görüp de pek yorum yapamaz doktor çünkü çok yeni gebeliğin başı. Ama farklı yerlerde yaptırdığınız için farklılık göstermiş olabilir hcg değeriniz aynı yerde yapmaya özen gösterin 🌸

Back
X