Beta cok mu yuksek

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Merhaba adetim alti gun gecti beta 4036 cikti cok mu yuksek

Hayır değeriniz gayet güzel :) önemli olan artış tabi sizinki de güzel artmış gibi 4bin civarına ulaştırdığına göre
Cevabiniz icin tesekkur ederim dun bu kadar artmis degerde kese gorunmedi diye cok endiselenip dis gebelik dusunmeye baslamistim ama allahima şükür bugun keseyi gorduk

Cevabiniz icin tesekkur ederim dun bu kadar artmis degerde kese gorunmedi diye cok endiselenip dis gebelik dusunmeye baslamistim ama allahima şükür bugun keseyi gorduk
Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum.bugun hcg 2525 cıktı karından usg ile gozukmedi çok moralim bozuldu.kendi deneyiminizi anltirmisinz?

Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum.bugun hcg 2525 cıktı karından usg ile gozukmedi çok moralim bozuldu.kendi deneyiminizi anltirmisinz?
Hic moralinizi bozmayin allahin izniyle gorunur Ben daha once dis gebelik gecirdim icin kese gorunmeyince cok uzuldum ama doktorum yarin ac karnina idrara sıkısık gel gorunur dedi ve şükür gorundu

Hic moralinizi bozmayin allahin izniyle gorunur Ben daha once dis gebelik gecirdim icin kese gorunmeyince cok uzuldum ama doktorum yarin ac karnina idrara sıkısık gel gorunur dedi ve şükür gorundu
Amin ins cnim yaa)) peki size karindanmi bkmisti gorunmediginde

İlk beta 14,8 ikinci beta 70,2 üçüncü 337,4 sizce doktordan randevu alayım mı yoksa beta takibine devam ediyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…