• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA DA HAMİLELİK NEDEN YOK

esraozkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar, 8 ekimde adet oldum döngüm 31 gün testlerde geçen hafta 4-5 farklı markada yaptım pozitifti kanda 2.0 çıktı negatif yani dün yine idrar yaptım pozifti kanda ise bugün yine beta 2? Adetim 8 kasımda olması gerekti gecikmem var sizce neden idrar pozifit ,kan tahlili 2.0 ACİL DÖNÜŞ RİCA EDERİM

Kesin sonucu kan tahlili verir diye biliyorum ama farklı bir merkezde yaptırma şansınız var mı,

Arkadaşlar, 8 ekimde adet oldum döngüm 31 gün testlerde geçen hafta 4-5 farklı markada yaptım pozitifti kanda 2.0 çıktı negatif yani dün yine idrar yaptım pozifti kanda ise bugün yine beta 2? Adetim 8 kasımda olması gerekti gecikmem var sizce neden idrar pozifit ,kan tahlili 2.0 ACİL DÖNÜŞ RİCA EDERİM
Ben de ayni durumdayim gecsn haftadan beri adetim 10 gun gecikti, 3 farkli marka predictor, novacheck ve fortest pozitif cikti ama kan 1.2 acaba diyorum once idrar sonra kanda mi çıkar cok dusul ihtimal de olsa? Chatgpt te olabilir diyor yaşayan var mı?

Ben de ayni durumdayim gecsn haftadan beri adetim 10 gun gecikti, 3 farkli marka predictor, novacheck ve fortest pozitif cikti ama kan 1.2 acaba diyorum once idrar sonra kanda mi çıkar cok dusul ihtimal de olsa? Chatgpt te olabilir diyor yaşayan var mı?
İdrar testlerin sonuçlarınız koyu renk mi silik olarak mı çıkıyor ?
Sizin gecikmeniz uzun olmuş eğer gebelik varsa ultrasonda görülür. Bence bi kadın doğuma görünebilirsiniz

1hafta önce üstten ultrasonla baktı bircsey goremedi kese vs..sadece 1kasimda 10mm olan yumurtam 15 kasimda gittigimde doktora çatlamış kaybolmuş onu söyledi doktor , kan 15kasimda da bugun 22kasim da <1.2 çıktı.

İdrar testlerin sonuçlarınız koyu renk mi silik olarak mı çıkıyor ?
Sizin gecikmeniz uzun olmuş eğer gebelik varsa ultrasonda görülür. Bence bi kadın doğuma görünebilirsiniz
Idrarim birinde koyu cikti diger ikisinde rahatlikla görünen silik çıktı

Idrarim birinde koyu cikti diger ikisinde rahatlikla görünen silik çıktı
Anladım , bence bi kaç gün sonra tekrardan ultrasonla baktır çünkü son adet tarihin üzerinden max 6 hafta geçtiğin zaten kese çoktan görünmüş olması gerekiyor. Hatta yumurtlamaya göre embriyo dan oluşabiliyor .Kan testinde negatif çıkması da imkansız bi durum değil. Çok nadir de olsa bunlar olabiliyor.

Back
X