Beta değeri 1.20 çıktı

Gamzecan1616

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
11
4
6
31
Merhaba kızlar sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı sonuç akşama kan verdim onun sonucu da 1.20 çıktı anlamayadım bi türlü sonradan yükselir mi yükselmez mi yaşayanlar varsa yardımcı olur musunuz

5 ve aşağıda değerlerin hepsi negatif yani hamile değilsin demek. 1.20de zamanında çok yükselir diyebaktığım ama hep aynı kalan bir değer

Adetiniz kaç gun gecikti
3 gün geçikti ve hasta olacağıma dair hiçbir belirtim yok o yüzden sürekli tereddütte kakıyorum önceden adetim bittikten sonra bazen yumurtlama döneminde çoğunlukta da son 10 gün kala göğüslerim acıyordu şuan geçmesine rağmen böyle birşey yok

Regl olacagm gun yaptrmstm bilmiyordm tabi olcagmi gecikti diye 1.96 cikti ayni gun regl oldum az daha oluyoms bence insallah yukselir 2.30 falan olsa bir umurt diyecegm canim ama insallah gonluncr olsn

Regl olacagm gun yaptrmstm bilmiyordm tabi olcagmi gecikti diye 1.96 cikti ayni gun regl oldum az daha oluyoms bence insallah yukselir 2.30 falan olsa bir umurt diyecegm canim ama insallah gonluncr olsn
Amin cnm inş allah önce yıllardır olmayanlara versin sonrasında da bana 1 yıl önce bi düşüğüm oldu ilk aylar psikolojik olarak atamadığım için pek düşünmedik sonrasında şuan olmuyor bu ay birde klomen kullandım belkide de gecikmesinde onun etkisi oldu anlayamadım bi türlü

Bnde gonal f le asilama yaptrdm kanamam basladgnda degerm 6.97ydi ondan once de bir kimyasalim var tedaviye basladigmdan beri beta hep 1.5 un ustunde cikti ben olacagina inaniyorum umudunuzu kaybetmeyin ilaclarinnetkisi 6 ay kdr surebiliyormus bazen bnde kaybediyorum umudumu ama 6 yildr ilk kez arka arkaya kimyasal oldu umut var dilerim size de umut olsn cnku daha oncesde hc olusmamisti

Sizin
sizinde aslında oluyor ama sanırım geç döllenme olduğu için tutanamayıp adet görüyorsunuz çünkü normal herhangi bi gebelik söz konusu olmayan kişilerin 0.7 vs çıkar değerleri benim düşüğüm olduğunda en son değerim 0’80 kadar düşmüştü size Çıkan değerler hamile olasılığını gösteriyor ama bi yerden birşeyler eksik geliyor sanırım inş en kısa zaman da hamile kalırsınız

Smdi ovu. Testi aldim bir de oyle deneyecegim rabbim buyuk az kaldi olacak allah in izniyle tutunmasi icin napmam gerekir acaba onu da blmiyorm doktorlar bunu kabul etmiyor biliyorsunz onlara gore bu bir ihtimal degil

kizlar ben de iki saat once kan verdim sonuc 1.20 adet olmam lazim yarin ama bugun basladi lekelenmem. gerci drvami gelmedi henuz ama benim adet boyle bi leke geliyo sonra bir iki gun sonra sokuluyo

Merhaba bende dün 2 kere test yaptm ilki silik ikincisi negatif çıktı dun acilde kan verdm 1.20 çıktı çok arastrdm böyle olanların geneli hamile çıkıyormuş adet olmazsa ama bilmiyorm bende bekliyorm hayırlısı olsun

tatlim senin testteki silik cizgilerin hemen mi cikti yoksa 1 2 saat sonra mi

Benimde regl 3 gün geçti bugün test yaptım 2.3 çıktı umutlanmalımıyım

11 yıldır bekliyorum
yaaa ilk bebek mi olcak.. ben 1 bucuk yildir bekliyorum iki uc ay ugrasip olmuyo diye dovunenlere kiziyodum ama inan her seyin zamani var belki 11 ay sonra belki 11 yil sonra.. asla vazgecme Allahim insallah once en cok bekleyenlere nasip etsin hayirli bir evlat

Evet ilk bebek olacak inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…