Gebeliğe Hazırlık Beta değeri 18.91 den 5.89 a düştü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ekn1990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
63
24
3
Arkadaşlar normalde reglim 24 ü olması gerekiyordu ama olmadı 4 gün önce evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi belirdi 2 gün önce kan testi verdim 18.91 çıktı beta. Bugün verdim 5.89 çıktı doktor 5 10 güne kadar regl olursun dedi. Ama ben bu yaşadığım olayı anlayamadım kimyasal gebelik mi geçirdim ben şuan nasıl bir durumun içerisindeyim

Aynen kimyasal gebelik olmuş benimde ilk 18.91 den 18.26 ya en sonda 0.01 e düştü geçmiş olsun

Hayır kaç gün olduysa ilk günden itibaren sayacaksın ama yumurtlama dönemi herkeste değişiyor 12-14-19-21 gibi hemen adet bitince yumurtlayan da var onu kendin takip et veya test al onla yap

Hayır kaç gün olduysa ilk günden itibaren sayacaksın ama yumurtlama dönemi herkeste değişiyor 12-14-19-21 gibi hemen adet bitince yumurtlayan da var onu kendin takip et veya test al onla yap
Teşekkür ederim. Bu değerlerde tekrar yükselme olmaz sanırım artık dış gebelik falan olur diye çok korkuyorum

Teşekkür ederim. Bu değerlerde tekrar yükselme olmaz sanırım artık dış gebelik falan olur diye çok korkuyorum
Yok dış gebelik olmaz kimyasal gebelik dr hap vermedi mi sana kanamanın durması için hızlı yükselir dış gebelik te kan değerleri

Yok dış gebelik olmaz kimyasal gebelik dr hap vermedi mi sana kanamanın durması için hızlı yükselir dış gebelik te kan değerleri
Yok şuan kanama gelmedi değer düşüyor ama kanama yok bende anlamadım. Doktor 5 10 gün sonra regl olursun dedi

Yok şuan kanama gelmedi değer düşüyor ama kanama yok bende anlamadım. Doktor 5 10 gün sonra regl olursun dedi
Ben de aynı sorunu yaşıyorum,perşembe asm de değer 10 bugün devlette 5.80 ,alttan muayene oldum dr ,kalınlaşma var kanama yok çok erken olduğundan değerlerde sapma olur, 2,3 günde bir kan ver dedi anlamadım ,çok istiyordum 😞😭

Ben de aynı sorunu yaşıyorum,perşembe asm de değer 10 bugün devlette 5.80 ,alttan muayene oldum dr ,kalınlaşma var kanama yok çok erken olduğundan değerlerde sapma olur, 2,3 günde bir kan ver dedi anlamadım ,çok istiyordum 😞😭
Bende de muayene etmişti rahmin çok güzel hazırlamış şuan kendini gebeliğe demişti ama maalesef dün kanama başladı. Inşallah Allah isteyen herkese ve bizlere nasip eder canm

Bende de muayene etmişti rahmin çok güzel hazırlamış şuan kendini gebeliğe demişti ama maalesef dün kanama başladı. Inşallah Allah isteyen herkese ve bizlere nasip eder canm
Amin inşallah kısa sürede güzel haber alırız,şuan aşırı kanama var parçalı ağrılı :( bitince dr gideceğim tekrar .

Amin inşallah kısa sürede güzel haber alırız,şuan aşırı kanama var parçalı ağrılı :KK43: bitince dr gideceğim tekrar .
Ben de 6. Gününe randevu aldım eşimde gideceği için izin alabileceği tarihi ancak ayarladık sorun olmaz umarım

Ben de 6. Gününe randevu aldım eşimde gideceği için izin alabileceği tarihi ancak ayarladık sorun olmaz umarım
Bol bol su tüketin. Biraz ağrılı ve sancılı olabiliyor. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi almak nasip olsun inşallah ❤️ Kimyasal gebelikten kısa süre sonra ve hatta üstüne adet görmeden yeniden hamile kalanlar var. Sakın korkmayın 🙏🏻🥰🎈

Bol bol su tüketin. Biraz ağrılı ve sancılı olabiliyor. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi almak nasip olsun inşallah ❤️ Kimyasal gebelikten kısa süre sonra ve hatta üstüne adet görmeden yeniden hamile kalanlar var. Sakın korkmayın 🙏🏻🥰🎈
İnşallah çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ kekik çayı falan da içtim bugün artık dayanamadım sancıya ama zarar vermez heralde

Peki sonra yumurtlama dönemini nasıl hesaplayacağım Bi sonraki gebeliğe zararı oluyor mu acaba
yumurtlama dönemini takip edemezsen gün aşırı ilişkiye girebiliriniz. tüm ay boyunca yorucu oluyor ama ben ilk gebeliğimi öyle kaldım tüm ay gün aşırı yaparak. :(

Back
X